keskiviikko 12. huhtikuuta 2017

Muutos nolla eurolla.

Siitä se ajatus sitten lähti...


Oonan huoneessa on ollut iso villamatto ja tanko ollut huoneessa joulusta saakka, niin matto on melkein aina ollut rullalla. Tangolla tarkoitan siis tankotanssiin tarkoitettua tankoa :), joka on keskellä huonetta.

Vein villamaton vierasmakkarin lattiaan ja vierasmakkarin kapean maton vein neidin  huoneeseen sängyn viereen. Lisäksi neiti sai palapelimatot kellarista huoneeseen. Ovat nyt kevyemmät ja helpommat siirrellä, tankoa ajatellen.


Samalla kun matto vaihtui vierasmakkarissa, niin innostuin vaihtaan tyynyjä kesäisimmiksi ja  toteutin muutoksen olemassa olevilla tekstiileillä, kalusteilla ja lampuilla. Euroja ei mennyt siis yhtään ja ilme keveni huomattavasti.EnnenJälkeen
Nyt sisustus keskikerroksessa on samaa värimaailmaa muun sisustuksen kanssa mitä on muissa huoneissa eli aika pitkälti maanläheistä.
Rakkaan  edes menneen mummin tuoli pääsi myös takaisin huoneeseen ja kirppari pullon laitoin tuolin viereen. Mattoa kyllä ajattelin vielä kokeilla meidän makkariin, vois sinnekkin sopia koon puolesta ja vaihtaa mattoja ns. päikseen.
Vielä kun sais valkoiset pellava laskosverhot ikkunaan laitettua. Öhöm... eihän, ne ole ollut kuin muutaman vuoden paketissa. Pitäis maalata puuosa siitä valkoiseksi.


Ilme huoneessa kyllä raikastui ja valon määrä monin kertaistui. Olen oikein tyytyväinen ja kaikki tuotteet löyty kotoa ja ei tarttenut lompakkoa raottaa.


Mitäs tykkäsit muutoksesta?
Oikein ihanaa pääsiäisen aikaa kaikille ja mie aattelin tänä vuonna maistaa mämmiä toisen kerran elämässä. Paljon sokeria ja kermaa päälle, niin eiköhän se mene alas . )Heipat sinne <3

4 kommenttia:

 1. Voih, miten ihanan seesteistä <3 Voisitko tulla luomaan saman tunnelman meillekin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuija :) Toivottavasti saisin joskus tehdä ns. töikseen tätä hommaa.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos kovasti ja ilme kyllä muuttui heti kevyemmäksi ja hillitymmäksi ihan tekstilejä vaihtamalla. Onneksi noita tyynyjä on "muutama" vuosien saatossa kertynyt eli saa nopsaa uuden näköistä.

   Poista