lauantai 26. elokuuta 2017

Tuolit vaihtoon.

Ei kait sitä voi ihan toimettomana olla kipeänäkään.Eilenhän mie laitoin olohuoneeseen vähän syksyn värejä tyynyillä ja kaapeista toin vanhoja esineitä esille. Illalla laitoin takkaan tulen ja sytytin muutaman kynttilän palamaan. Kaapista kaivoin terästetyn glögi pullon ja lämmitin yhden motillisen. Sen jälkeen käperryin viltin kanssa sohvalle ja parantelin kurkku kipua.

Tänään sain päähän, että kokeilempa yläkerran aulasta nahkaista lepakkotuolia olohuoneeseen K-tuolin tilalle. Samalla laitoin rahin tuolin eteen.

K-tuolia en alkanut nyt  raahaamaan yläkertaan, vaan siirsin sen lopulta omalle paikalle takaisin. Siinä on mukavampi istua kuin lepakkotuolissa, kun televisiota katsoo.

Lepakkotuolia vielä kokeilin valkoisen  Vitran keinutuolin tilalle ja tähän se sopikin hyvin eli keinutuoli sai nyt vähäksi aikaa siirtyä yläkerran aulatilaan.
Pieni muutos taas olohuoneeseen pienellä vaivalla.Eilinen päivä ja koko tämä  päivä kotona alkaa käymään jo hermoille. Aattelin illalla suunnistaa elokuviin katsomaan Napapiirin Sankareita.

Ootteko käyneet muuten  katsomassa Napapiirin Sankari 3:sta? 

Toinen mitä haluttais mennä kattoon on  Miami elokuva, jossa suosikki näyttelijäni Krista Kosonen näyttelee.

Elokuvissa käynnistä onkin aikaa :). Täällä Rajalla Kauppakeskuksessa vielä uusi hieno elokuvateatterikin.


Ens kerralla lupaan tehdä päivityksen yhteistyöstäni, nyt vain en ite voi olla oikein kuvaajana tässä postauksessa :) 


3 kommenttia:

 1. Kaunis olkkari sielä ja hyvin soppii lepakkotuoli sinne!
  Mukavaa elokuva iltaa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari. Tuli vähän lisää syksyn väriä, kun vaihtoi tuolien paikkaa :)
   Elokuva oli ihan ok. Tykkäsin kyllä ensimmäisestä eniten. Elokuvateatteri oli ihan täys ja pyöri kummassakin salissa. Miami elokuva vielä pitää kyllä käydä katsomassa.

   Poista
 2. Tuo lepakkotuoli on upea :) Tahtoo kans :) Mukavaa päivää <3

  VastaaPoista