perjantai 23. helmikuuta 2018

Kotimme parhaat kirppislöydöt
Kaisa No Home Without You blogista heitti haasteen meille bloggaajille.
Kaisa pyysi nimeämään parhaimmat ja rakkaimmat kierrätyslöydöt 3-5 kipaletta ja listata vapaamuotoisesti oman paikkakunnan parhaat 2nd hand-paikat.

Tästä pääset ekana kurkkaan  Kaisan omaan suosikki kirppislöytöihin yms. ---> KLIKVaikein oli itselläni listata vain 5 kappaletta, koska olen vuosien saatossa tehnyt hyviä kirpputori löytöjä.Tässä kuvassa esimerkiksi pöydän tulppaanijalka on kirppislöytöni Tori.fi sivulta. Pöydän ostin tytölle ensi asuntoon 20 euron hintaan. Pöydän kansi oli silloin pienempi. Nyt myöhemmin olen vaihtanut kannen isompaan kokoon eli 80cm pyöreä kansi vaihtui 110cm:een kanteen. Kansi ja jalkakin on Iskun julkisen tilan sarjaa. Ruskasarjan astiasto on myös kirrpislöytöni, jonka olen löytynyt täältä
Vaarin Vintin kirpputorilta, muistakseen maksoin koko sarjasta n.30 euroa. Pellavaliina on myös sieltä ostettu n.5 euron hintaan.

Muuto sarjan isomman kulhon olen ostanut Tori.fi sivulta 50 euron hintaan, muistakseen uutena on lähemmäs 100 euroa. Pääsiäisenä yleensä tähän laitan ohransiemeniä ja lasten synkkäreillä on toiminut tarjoilukulhona.

Ennen kuva.


Jälkeen kuva

Rahin ostin  Tornion Tosi Torin kirpputorilta, muistakseen 10-15 euron hintaan. Rahi kaipaili kunnostusta. Vienti taitavalle kaverille, joka teki rahista toivomani mukaisen eli upotetut napit poistettiin ja päällystettiin uudella konjakin värisellä parkkinahalla. Rahi toimii listäistuimena ja jalkojen lepottelupaikkana olohuoneessa. Taitaa välillä Oona siinä venytellä yli menevää spagaatia, jota äiti katselee kauhuissaan :)

Tori.fi sivulta ostin 20 euron hintaan lepakkotuolin rungon. Runko oli vähän ruostunut ja oli ikävästi kellastunut, muuten runko ili moitteettomassa kunnossa. Runko putsattiin ja maalattiin hopean värisellä spraymaalilla. Ystäväni ompeli samasta parkkinahasta kuin rahinkin, niin uuden päällisen tuoliin. Musta jalkalamppu on ostettu kahvipaketilla tutulta. Kupu vain vaihtui pelkkään lampun hekuun.

Tutulta ostin kolme Artekin jakkaraa 50 euron yhteishintaan. Jakkarat odottavat vielä kunnostusta. Eilen teinki tuoleista pienen stailauksen meidän makkariin. Kuva alla. Kellarista löytyy vielä pari Artekin baarijakkaraa samalla koivun sävyllä, jotka on myös ostettu kirppishintaan.

Puisen rasian olen ostanut Vaarin Vintiltä 5 euron hintaan ja kauniin vanhan ajan okran värisen pullon ruotsin puolelta Taavola Gådernista 1 euron hintaan.


Kirpputorilöydöillä saa kivaa persoonallista sisustusta omaan kotiin ja mikä parasta löydöt ei kevennä kukkaroakaan kauheasti, iso peukku siitä :)

Tässä listaus kirppareista, mistä yleensä itse teen löytöjä:

- Tosi Tori Tornio
- Vaarin Vintti Tornio
- Tori.fi sivu
- Erilaiset fb-kirpputori sivut
- Ystävät


Kesällä ruotsin puolella on paljon Loppis kylttejä eli niihin kannattaa autolla aina kurvailla, jos vain on mahdollista. Itselläni on jo useampi vuosi aikaa, kun viimeksi käynyt. Kesällä pitää nyt kyllä ehdottamasti käydä. Välillä seuraan ruotsin fb-kirppari sivuja ja siellä monesti hinnat ovat edullisempia mitä meillä suomessa.

Vinkki Tornion matkailijoille!!!

Taavola Gården ruotsin puolella on jo mielenkiintoine kohde eli siellä kannattaa ilman muuta piipahtaa, jos on Torniossa käymässä. Torniosta matkaa on n.5 kilometriä. Löytyy kirpputori vanhasta rakennuksesta sekä romanttisen sisustuksen sisustajalle löytyy varmasti jotain kivaa kotiin viemistä.  On muuten näin talvisikin auki. Saa sairaan hyviä rähmäpullia ja ihania herkkuja muutenkin tarjolla vanhassa miljöössä.
Tämä oli kiva haaste, kiitos Kaisa <3.Tänään vois taas sanoa, että OUH JEEEE...Aurinko paistaa!!!
ja viikonloppu tiedossa :)


<36 kommenttia:

 1. Mahtavia löytöjä. Mulla on Ruska kuppeja, oikealla puolella olevia tuolla yläkaapissa 6 kpl. En ole vuosiin niitä käyttänyt, tosi vähän tuli käytettyä, en tiedä miksi.
  Mutta en oo silti malttanut viedä kirpparille. Meillä tällä paikkakunnalla ei ole ns. omapöytä kirpparia ollenkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuija :) Tässä oli vain osa kirpputorilöydöistä tai mitä olen saanut edullisesti ostettua...pitää varmasti tehdä niistä oma kooste myöhemmin :) Harvoin meilläkin tulee kyllä käytettyä Ruska sarjaa. Tyttö ruukaa noista isommista kupeista mysliä ja jugurttia syödä aamuisin. Mie oon myynyt paljon tavaraa ja vaatteita Tosi Torin kirpparilla täällä ja saanut niistä kyllä aina kivasti rahaa :)

   Poista
 2. Tosi hienoja löytöjä oletkin tehnyt.

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Voi kiitos Sari <3

   Nyt vasta huomasin kommenttisi, sorry.

   Poista