tiistai 27. helmikuuta 2018

Pikku projekti/yhteistyö

Sain tarkalleen kuukausi sitten yhteistyö tarjouksen Ilves Maaleilta. Pyydettiin ,että olisinko halukas testamaan Tanskalaisen tuotemerkin Norcic Chic -kalustemaaleja, joka on ekologinen ja myrkytön kalkkimaali.

Vastaus oli ehdottomasti KYLLÄ. Olin melkein 10 vuotta Värisilmässä töissä ja tuli silloin testattua monen moista maalia vuosien saatossa, mutta kalkkimaalia en ole koskaan päässyt testaamaan. Kaikki uusi on aina tervetullut!







Paketin tosiaan tänään avasin kunnolla ja paremmin tutkailin purkkeja ja purnukoita. Tänään olikin loistava aloittaa hommat, kun selkä on eileisen circuit reissun jälkeen ollut ihan jumissa eli voltare/särkylääkkeide kanssa täällä suti saa kyytiä. Siivoukset yms. hommat jää loppu viikkoon.


Yhden jutun löysin kirpparista mikä saa uuden pinnan ja pari muuta löytyikin kotoa kaapista väärän värisenä eli nyt saavat uuden kauniin värisen pinnan. Pari juttua on mietinnässä mitä vois vielä maalata eli koukuttavaa hommahaan tämä maalaus on.  Nyt olen maalanut kaikki yhteen kertaan  ja pitää odottaa 2-6 tuntia ennen uutta kerrosta, vaikka tuntui että on jo kuiva 15 minuutin jälkeen. Maltti on valttia.

Laitan kuvia tulemaan myöhemmin tuotteista, kun ovat kokonaan valmiita ja kokemuksia maalista.  Arvaatko minkä värin valitisin 31 väristä?


Tästä pääset vielä tutustumaan paremmin  maaleihin KLIK.
















6 kommenttia:

  1. Oi kuinka jännää, mulla aivan sormet syyhyää ko mie näen uutuusmaaleja! Mieki haluan yhteystyötarjouksen maalien testaukseen :)
    Vaikka mitä maalausprojekteja olis valmiina odottamassa.
    Mukavaa illanjatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maali kyllä vaikuttaa hyvältä ja toivottavasti sieki pääsisit kokeilemaan :) Samoin sinne kivaa iltaa ja terkut kylmästä Torniosta.

      Poista
  2. Mie olen maalannut kalkkimaalilla vuoden aikana niin ikkunan ja oven pieliä kuin huonekalujakin. Kivaa on ollut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että oot tykännyt :) Varmaan tullut hienoja kun oot maalannut.

      Poista
  3. Maalaamalla saa niin äkkiä uuden näköstä. Kalkkimaali mulleki tuttua, tykkäsin siitä, kun kuivu nopsaan ja ei haissu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maalaus on kyllä koukuttavaa hommaa kun alkaa vain touhuamaan. Mie muistanki, että sulla tuli upeat niistä tuoleista <3 Joo, hyvät ominaisuudet on kyllä maalissa ja kuivuu tosi nopsaa :)

      Poista