keskiviikko 28. maaliskuuta 2018

Pääsiäinen ja sisustus

Pääsiäis koristelut  tänä vuonna jäi viime tipalle. Toissa päivänä sain ohransiemenet kylvettyä ja edelleen on pajunoksat hakematta. No, eilen ja tänään laittelin vähän pääsiäistä ja menin vanhoilla koristeilla mitä viime vuonnakin. Pajunoksat varmaan jää kokonaan hakemattakin ja vuosi vuodelta tulee laitettua vähemmän koristeita. Tuoreita tulppaaneja maljakkoon ja erilaisia munia betonivatiin ja oksiin, näillä mennään.

Tältä näyttää meidän pääsiäisen.


Oikein munarikasta pääsiäistä kaikille ja toivottavasti sää suosii nyt meitä kaikkia, täällä tänään ainakin näyttää oikein lupaavalta :)
8 kommenttia:

 1. Kivalta näyttää :) Pidän erityisen paljon tuosta ruskean ja mustavalkoisen Artekin Zebra-tyynynpäällisen yhdistelmästä. Pakko kysyä, onko ruskea tyynynpäällinen nahkaa, vai kiiltääkö tuo kangas vain kuvassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia <3

   Joo, on tyyny nahkaa ja tykkään kans kovasti Zebra tyynyn ja konjakin värisen nahan combosta :). Olen aikaisemmin vieroksunut kaikkea eläin kuosia, mutta olen tästä alkanut pikku hiljaa tykkäämään. Leopardi housuja minun päällä ei nähdä, jos en ole ihan sekaisin mennyt .)

   Poista
 2. Kaunis pääsiäiskoti siellä <3 ihania nuo munat ja tuo kulho.
  Hyvä idea myös tuo oksa munineen tuolla ylhäällä ja tuo pupuservetti :)
  Tääläki vain pienesti koristeltu pääsiäistä.

  Toivottavasti säät suosii ja aurinko näkyy, hauskaa pääsiäistä Päivi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari <3

   Pääsiäinen on niin lyhyt aika, että kohta kerätään nopsaa pois. Saa nähdä ehtiikö nuo ohransiemenet ollenkaan kasvaa...vielä ei mitää merkkejä :(

   Samoin sinne oikein rentoa pääsiäistä, huomenna vielä työpäivä ja sitten pääseeki muutaman päivän lomalle :) Nautitaan niistä <3

   Poista
 3. Kivasti olet pääsiäistä laittanut! Hyvää ja munarikasta pääsiäisviikkoa 🐥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jaana. Tykkään kanssa kovasti värimaailmasta, vaikkei ole se perinteinen keltainen. Oikein rentoa pääsiäistä sinne ja toivottavasti saat viettää kotona pääsiäisen ettei tartte töihin mennä.

   Poista
 4. Täällä pääsiäistä on laitettu vieläkin vähemmän mutta tuleehan se sieltä suurempia laitteluitakin. Neidin mielestä laittamani oksat olivat niin säälittäviä ettei niitä oikein voi kutsua oksiksi, no halusin laittaa ihan vain muutaman pienen risun. Ihanaa pääsiäistä sinne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä tosi, vaikkei laittais yhtään koristeita yms. niin tuleepa tuo pääsiäinen ilmanki. mullakin yksi ohra näyttää töröttävän tuolta mullan seasta, heh heh ...saa nähdä nouseeko enempää? Samoin sinne ihanaa pääsiäistä ja olhaanpa kuulolla <3

   Poista