tiistai 3. huhtikuuta 2018

Pääsiäinen

Sattuipa koko suomeen huiput kelit näin pääsiäisenä. Olen ihaillut monien fb ystävien päivityksiä tuntureilta ja hiihtoladuilta kuvineen.

Pääsiäinen meni osaksi työn merkeissä ja osaksi ihan vain kirjaimellisesti olemalla.
Syöden hyvin, kattomalla televisiota ja käytyä kävelemässä hienossa säässä useamman kerran. Parina päivänä tuli tehtyä pari retkeä tähän ihan lähi maastoon, uitonrantaan. Äiti oli meillä reilun viikon ja sunnuntaina vietiin kotiin sekä samalla käytiin anoppilassa pääsiäis lounaalla. Oona oli neljä yötä kaverin mökillä pohjois ruotsissa ja eilen kotiutui sieltä. Vanhin tyttökin on ollut kotona ja nähnyt lähinnä kavereita.

Uitonrannalla oli niin paljon lunta, että penkeistäkään ei näkynyt kuin selkänojista vain osa. Onneksi nuotiopaikka oli esillä. Naurettiinki Sannan kanssa, että ollaan kunnon erä Pirkkoja kun eka raapasulla saatiin nuotio syttymään. Bensaa ei ollut mukana :) Eka päivänä tehtiin omat makkaratikut, mutta toisena päviänä löysinki kotoa puiset makkaratikut jotka menevät pieneen kokoon ja hyvä niin, ettei tarttenut lähteä lumeen rämpimään.

Kyllä ulkona kaikki maistuu niin paremmalta. Rommi koirakin oli samaa mieltä. Välillä oli kuin hyenaa makkaroiden perään. Jos olis yksin jäänyt, niin makkarat olis menneet kyllä parempiin suihin.Eilen loppui laiskottelu ja alkoi arki. Kävin kahden viikon tauona jälkeen pumpissa ja eihän tuo tauko ole mistään kotoisin. Tuntui, ettei voimia ole enää yhtään jäljellä. 
Nyt on kyllä mukavat ohjelmat pumpissa ja compactissa. Pumpissa aivan käsittämättömät olkapää ja askelkyykky sarja, en kyllä muista koska olis tehnyt noin tiukkaa??? Compactissa taas on huippu ohjelma, että aika menee kuin siivillä, mutta hiki virtaa kyllä tunnin jälkeen. Ootko jo käynyt testaan uudet ohjelmat?


Tänään on riisuttu pääsiäinen pois ja kuinkas kävikään loppujen lopuksi minun ohransiemen operaatiolle??? 


Heh, heh...kolme vaivasta ohransiementä näyttäytyi eli ei kovin hyvin mennyt .)Hyvinhän tuo pääsiäinen meni ilman ohransiemeniä ja pajunoksiakin :)TÄHÄN ONKI HYVÄ LOPETTAA JA SANOA  HEIPAT TÄÄLTÄ !!!!


<3

2 kommenttia:

 1. Mukavan kuulonen ja rento pääsiäinen sielä, ilmat oli kyllä mahtavat. Alkopa haluttaaki makkaran paistoon ko nuita kuvia katto :)
  Rommi on ihana <3
  Tääläki pääsiäinen riisuttu ja vappua ootellaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä Oonalla vielä tämä koko viikko lomaa :) Nytki aivan huippu keli, pitää lähteä kyllä kohta ulos.
   Rommi on kyllä semmoinen vanhus ja välillä ihana jukurapää :). Niin, se on kohta vappukin...tuntuu niin hullulta kun on näin paljon lunta vielä joka paikassa, jos juhannukseksi sulais?

   Aattelin alkaa käymään pikku hiljaa noita kaappeja läp, mutta ne saa odottaa iltaan. Nyt pikkaseksi aikaa ulos ulkoilemaan ja nauttimaan ihanasta säästä. Houkuttelin kyllä neitiä makkaranpaistoon, saa nähdä innostuuko :)

   Poista