maanantai 28. toukokuuta 2018

Ihanat Minna Parikan kengät

Kuukausi sitten yksi haaveeni toteutui, nimittäin sain ostettua kauan haaveilamani kengät. Minna Parikan Doublet black tennarit.
Olen näitä kenkiä "kuolannut" monesti netin kautta ja miettinyt, että joko ne tilaan. Korean olympialaisten aikaan  näin nämä kengät televisiossa juontaja Mervi Kallion  jalassa ja silloin  katsoin, että voi vitsi kun ihanat  ja hauskat kengät. Kenkiä en ole päässyt kokeilemaan paikan päälle liikkeeseen  ja en tohtinut verkkokaupan kautta tilata kokeilematta, koska kengät pitää myös tuntua hyvältä jalassa ja tietysti näyttää myös hyvältä. Näissä kengissä kumpikin ominaisuus täyttyi ja mikä parasta kengät on sisältä ja ulkoa nahkaa eli kengistä tulee olemaan pitkään iloa. Mulla on niin ronkeli jalka eli jalat pitää kunnolla istua jalkaan, varsikin silloin kun kenkiä tulee pidetty useammin kuin vain esim. juhlissa.


Kenkiin ja ulkovaatteisiin voin laittaa vähän enemmän rahaa, jotka vaativat  ominaisuudiltaan vähän enemmän, että tarkenee esim. kunnon pakkas keleillä ja lumi tuiskeissa. Ennemmin säästän perusvaatteissa ja juhlavaatteissa.Monesti ostan käyttövaatteet alennus myynnistä tai kirpparilta.(esim. kuvan  farkut on ostettu -50% alennuksesta)


Ilmari kävi kuukausi sitten laser silmäleikkauksessa Oulussa ja mulla oli siinä ns. "joutilasta" aikaa käydä kiertelemässä kaupunkia. Kävin eka kertaa Oulun keskustan uudessa kauppakeskus Valkeassa ja sattumalta löysin Sokoksen myymälästä pienen Minna Parikan osaston ja pääsin sovittamaan näitä ihanuuksia. Mulla on 39 kengän numero ja jouiduinki  yllätykseksi ostamaan numeroa pienemmät kengät eli 38. Koossa 39 kantapää nousi kävellessä ja vielä käytössä nahka vähän venyy.


Kengät sopivat minusta  moneen asuun ja käyvät juhliin sekä myös vapaa ajalla. Kuvassa mulla on mustan housuhaalarin kanssa kengät. Korvat kengissä tuovat kivan hauskuuden, muuten yksinkertaiseen asuun. Äidin kans siristellään kun aurinko paistaa suoraan kasvoihin :)
Kengät ajattelin laittaa jalkaan uuden kirpparimekon kanssa, kun menen kummitytön lakkiaisiin reilun viikon päästä. Olen luvannut tarjoilla juhlissa alkujuomat vieraille eli joudun pitkän päivän seisomaan, joten hyvät kengät ovat tarpeen.

Kuva lainattu Minna Parikan sivulta.Kengissä on hauskat pupu korvat Minna Parikan tyyliin. Minusta pupu korvat voi tarvittaessa kääntää sisälle, jos ei haluaa aina pitää esillä. Kantapää osan myös voi kääntää tarvittaessa sisälle, joten kengästä tulee ns. kevyempi malli
( kuvassa).


Kuulin jostain, että Kiinassa jo tehdään  Parikan kengistä kopioita. Tähän lauseeseen käy hyvin tämä kuva :)


Seuraavaksi kengät sujautetaan jalkaan lakkiaisiin lauantaina kirpparimekon kanssa. Tänään sainki viestin, että mekko on nyt pienennetty eli pääsen sovittaan mekkoa nyt myös kenkien kanssa, jota en ole ehtinyt vielä tekemään. Uskon, että passaa hvyin.


Oikein ihanaa alkavaa viikkoa sinne ja muksua maanantaita <3
4 kommenttia:

 1. Heippa! Nämä ovat ihanat, huippuostos! Itsekin haaveilen samoista kengistä, onneksi haaveilu ei maksa mitään😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ja olivat vielä hyvät jalassa <3. Haaveilu onneksi ei ole kallis "harrastus". Näitä kenkiä kannattaa ilman muuta kokeilla ennen kuin esim. tilaa. Mulle tosiaan piti olla pienempi koko numero.

   Poista
 2. Mäkin oon ihaillut noita Parikan pupukenkiä.
  Ne ovat tosi kauniit jalassasi, ja ennenkaikkea että ovat hyvät
  jalkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on kyllä hauskat ja mikä parasta ovat nahkaa eli voi myös huoltaa. Uskon, että pitkään on näistä iloa :)

   Poista