keskiviikko 27. kesäkuuta 2018

Pakko heti kokeilla

Eilen illalla palattu kahden viikon lomalta ja olipa ihana herätä omasta sängystä pitkästä aikaa. Oma koti kullan kallis, näin se vain on. Oma tyyny, peitto, tutut tuoksut...kaikki <3

Palaan reissuun myöhemmin, kun olen saanut kaikki kuvat selattua läpi. Tuli "muutama" taas näpsittyä.

Eilen kun ajeltiin Helsingistä kotia päin, niin mulla oli  piikikäs seuralainen takapenkillä...onneksi oli hiljainen ja ei pahemmin kitissykkään.
Nimittäin By Pias verkkokaupasta tilattu  Nest varjostin, jonka sain nyt vihdoin ja viimein kotia pienen mutkan kautta. Ihastuin tähän varjostimeen Betonitalo_ Visual Annen instagram kuvasta, jossa varjostin oli laitettu terassille ruokapöydän päälle. Samaisen varjostimen bongasin vähän myöhemmin  By Pias instagramista ja laitoinki heti heille kyselyä, että saako heidän kautta  kyseistä varjostinta? Onnistuihan se, mutta nouto vain liikkeestä. Ymmärrän täysin, koska varjostin on hankalan mallinen ja  iso, 70 cm halkaisijaltaan. Hankala lähetettäväksi sekä herkkä menemään kuljetuksessa rikki.

Aluksi kyselin Rovaniemen ja Oulun liikkeestä , mutta heillä ei ollut liikkeessä varjostinta myynnissä  eli varjostimen ostin  Helsingin Haagan liikkeestä ja kaveri kävin sen sieltä noutamassa. Sanoi, että täytti koko mersun takapenkin...tässä vaiheessa mulla oli jo kauhu kuva. Sovittiin, että kun tullaan ulkomailta niin otan varjostimen mukaan. Kun näin varjostimen, niin kyllä mietin että hups, mitenkähän tuo saadaan mahtumaan autoon ja vielä ettei mene rikki? No, hyvin mahtui kun vähän aikaa pyörittelin varjostinta. Mie vain jouduin itteni "uhraamaan" takapenkille ja välillä risut oli mulla nutturassa kiinni. Mitä sitä ei uhrautuis sisustuksen suhteen.
Aamulla piti heti varjostinta testata meidän makkariin ja samalla sain kaapissa olleen naulakon laitettua myös seinään kiinni.

Aamulla hain myös luonnonkukkia maljakkoon ja tulipa kesäinen huone. Meillä kyllä Ilmari tokaisi varjostimesta , että tulee mieleen  Jamaikalainen baari? No, höh :) Saiskohan sitten sänkyyn drinksu tarjoilun?


Ennen reissua pesasin koko talon ikkunat ja mulla on jäänyt verhot vielä makuuhuoneesta laittamatta. Nyt kesäksi verhoja en välttämättä edes kaipaa.

Varjostimen ei jää makuuhuoneeseen, vaan laitan sen myöhemmin paviljongin alle. Reissun ajaksi vein paviljongista osan tavaroista varastoon eli pitää siivota ekana terassi kunnolla, ennen kuin varjostin löytää sieltä paikkansa. Nautitaan nyt vähän aikaa tästä "jamakilaisesta baari tunnelmasta" .), heh.
Teguila jäillä kiitos!!!


Varjostimen olisi voinut tilata myös ulkomaisesta verkkokaupasta edullisemmin, mutta korkea postimaksu sai ostamaan sen liikkeestä ja sai ainakin tuotteen. Ite en ole koskaan tilannut ulkomailta kuin kenkiä , joten arkuuskin iski jo tässä kohtaa, jos tuotetta ei toimiteta?

Nyt keräämään pihalta lisää kesäkukkia  maljakkoihin, nimittäin nyt luonnonkukat parhaimmillaan. Palataanpas seuraavaan kerran lomareissu postauksen merkeissä!

2 kommenttia:

 1. Aika ihana valasin ja erilainen, ilmava!
  Sopis makkariinki.
  Kotia on mukavaa palailla ja omassa sängyssä saa aina parhaimmat unet.
  Mukavaa loppuviikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari <3 Kesäksi kyllä passaa hyvin makkariinki :) Huh, ko räkätit paskonut koko terassin ja nyt vettä sataa eli onneksi vähän puhistuu terassikin ja pääsee kohta sitä laittamaan taas kesäkuntoon. Pihakin on taas ihan villinä, äkkiä kahden viikon aikana kaikki kasvaa. On kyllä kiva olla kotona ja kiva ko kesääkin vielä paljon jäljellä. Mie lähen nyt töihin, palaillaanpas ja samoin sinne hyvää lomaa <3

   Poista