maanantai 13. elokuuta 2018

Ruokailutila

Aamulla kello soi seiskan maissa, kun neidillä alkoi jo kasilta koulu. Enhän mie enää saanut sen jälkeen nukuttua ja muutenkin nyt on tullut herättyä aamuisin hyvissä ajoin. Aamusta oli tarkoitus sisustaa yläkerran parveke valmiiksi, mutta enhän mie 170cm vartisena ylettänyt ripustaan riippukeinua kattoon, vaikka oli tikkaatki eli se sisustaminen sitten lössähti siihen :(.




Olen kerran aikaisemminkin testaillut  ruokailutilaan eri tuoleja, jo kotona olemassa olevilla tuoleilla. Nythän paljon näkee ruokailutiloissa ja keittiössä eri pari tuoleja ja myös moni värisiäkin sekä eri materiaaleja. Tämän toteutin Frits Hansenin seiska tuoleilla, Artekin jakkaralla ja parilla Y-tuolilla.



























Ruokailutilan ilme kyllä keveni kummasti kevyempien tuolien myötä. Seiskat tuolit on samaa sarjaa kuin Frits Hansenin Egg  nojatuolikin eli sama selkänojan muoto toistuu tuolin selkänojassa kuin seiska tuoleissa. Frits Hansenin huonekalut ovatki yksi lempparini, tykkään hirmuisesti 50 ja 60-luvun muotoilusta. Yksinkertaista ja ajatonta. Nämä huonekalut ovat varmasti meillä loppuelämän.






Paluu takaisin. Tuolit menivät omille paikoilleen ja Kaanin tuolit laitoin takaisin ruokailutilan pöydän ympärille. Uskon, että näillä mennään siihen asti ennen kuin muutamme joskus pienempään asuntoon. 


Mitäs tykkäsit muutoksesta?










7 kommenttia:

  1. Tyylikkäitä tuolia kaikki ja jokainen tavallaan sopi pöyän ympärille, mutta kyllä nuo kaanit parhaiten. Mukavaa vaihtelua saapii ko vähän vaihtelee. Voi hitsit, että tuo nahkatuoli on hieno!!
    Mukavaa uutta viikkoa sinne <3 Nyt onki jo kylmempää, aamula saa kaivaa lämmintä päälle ko lähtee liikkeelle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaanin tuolit ovat kyllä hyvä istua, varsinkin kun pöydässä ollaan pitempään. Aina välillä tulee mieleen, että olis o kiva vaihtaa vaikkei tuolissa mitään vikaa oo :) Nojatuoli on kyllä <3, ikuinen haave ollut ja sain sen nyt vihdoin toteutettua. Oli sen verran hyvässä kampanja hinnassa, ettei voinut ohittaa. Ei tule enää ikinä varmaan näin hyvää alennusta. Onhan tuo pieni sijoitus, joka varmasti kulkeutuu lapsille ja lapsen lapsillekkin.... :) Mullakin tänään hanskat kädessä ko kävelin töihin. Syksy tulee vauhdilla.

      Poista
  2. Vaihtelu virkistää!Kauniita tuoleja kaikki!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Näinhän se on, vaihtelu virkistää :) Piti vain kokeilla, kun ei oikein passaa nuo Kaanin tuolit keittiöön missä oli seiskat eli alkuperäiselle paikkaa meni tuolit. Kivaa viikkoa sinne Aikku :)

      Poista
  3. I love your dining room, it is so nicely decorated! I really love the glass table and chairs around it. Thanks for the share, hope you have a fantastic weekend. Keep up the posts.


    World of Animals

    VastaaPoista
    Vastaukset

    1. Thanks for the nice feedback. Likewise, there is a week out there <3

      Poista
  4. Onpa kaunista! Ja tuo nojatuoli on kyllä todella hieno.

    VastaaPoista