lauantai 22. syyskuuta 2018

Koko kesän vaatteet kirpparilta

Eilen siivosin makuuhuoneen ja vaihdoin myös vähän tummemmat petivaatteet, samalla laitoin kesäisemmät kesävaatteet yläkomeroon ja sieltä otin taas lämpimmät vaatteet esille kaappiin nyt syksyksi. Kyselin Insta Storyn puolella n.pari viikko sitten , että teenkö blogi postauksen kesän vaatekirppis löydöistä ja 99% oli sitä mieltä, että KYLLÄ.

Kesällä on tullut paljon käytyä kirppiksellä kaverin kanssa, lähinnä Tornion Tositorilla ja hän  tekee melkein kaikki vaatelöydöt tästä kirppikseltä. Itse tein kesän aikana myös hyviä löytöjä ja tässä niistä teillekkin.




Tätä H&M puseroa on tullut pidettyä useampaan otteeseen kesän aikana, lähinnä farkkujen ja sandaalein kanssa. Viimeksi tämä oli tankotanssin 4 kertaisen maailmanmestarin Oona Kivelän syntymäpäivillä päällä farkkujen, sandaalien ja ison hartiahuivin kera. Isot Aarikan korvakorut ja rannekoru viimeisteli asun, hyvin toimi  juhlissa :)





Tätä H&M puseroa on tullut pidettyä myös farkkujen ja shortsien kanssa. Välillä ollut pitkä neuletakki sen kaverina. Kesällä väri toimii hyvin, kun on päivettynyt. Pusero otettu kaapista eli kaipaa silitystä.






Rusettipuseroa ei tullut nyt kesällä pidettyä, mutta jos ensi kesänä? Tässä hauska rusetti edessä ja sopii myös monen asun kanssa. Käy vaikka kesänjuhliin. Ensi kesänä taitaakin olla useammat juhlat tiedossa.





Gina Trikoon liehupuseroa olen pitänyt shortsien kanssa ja tässä kaunis vaalea roosan sävy. Sopivan kokoinen kaula aukko, josta kesän rusketus pääsee pilkistään :) Helma on takaa pitempi kuin edestä.

Näistä 4 puserosta maksoin yhteensä 5.50 euroa. Nämä muistakseen oli laitettu -50% ale hintaan.





Farkkuhameesta muistaakseen maksoin n.3 euroa ja tässä kiva levenevä helma ja ylä-osakin oli sopivan kokoinen. Mulla tahtoo monesti vyötäröstä olla kaikki isot. Tätä voi myös nyt syksyllä pitää paksumpien sukkahousujen kanssa ja vetassa tennarit jalkaan. Paksu pörröinen, harmaa pooloneule sopis tähän kivasti eli se pitää vielä etsiä kirpparilta.





Gantin paitapuseroa voi myös pitää farkkuhameen kanssa. Tässä kiva tyköistuva malli ja tästä maksoin n.8 euroa. Tämän säästin vielä kaappiin eli tätä voi myös nyt syksyllä pitää yksin tai  esim. slipoverin kanssa.





Marimekon tunikan ostin fb-kirppiksen kautta 25 euron hintaan. Tässä kivat taskut sivuilla. Väri on kaunis sininen ja piristeenä puhdas valkoinen. Tunikaa on tullut kesällä käytettyä useamman kerran sandaalien kanssa. Kaiholla katon noita minun ruskettuneita jalkoja. Toivottavasti ensi kesänä olis yhtä lämmintä.





Marco Polon neuleesta maksoin 15 euroa ja tämä on  ihanan pehmeä ja ohut.Neule on 50% puuvillaa ja 50% villaa. Tätä voi pitää ympäri vuoden.




Alku kesästä tein huippulöydön kummitytön lakkiaisjuhliin eli löysin kirpparilta tämän Vuokko Nurmesniemen mekon 6 euron hintaan. Mekkoa ylä-osasta hieman kavennettiin, että istuu paremmin. Kangas tässä on tosi tukeva ja helma kauniisti laskeutuu.

Näistä kesän kirppisvaate hankinnoista maksoin yhteensä 62,50 euroa.

Laitan myöhemmin  postausta syksyn kirppari vaatelöydöistäni. Muutama vaate hankinta on jo tehty Tositorin ja fb- kirppari sivun kautta. Ite olen huomannut ,että kirppareilla pitää käydä viikottain ja mielellään useamman kerran viikossa, niin hyviä löytöjä saattaa tehdä. Onneksi kirpparit on ihan kävelymatkan päässä .Itse yritän pitää maltillisena ostokset, vaikka edullisesti saakin ostettua. Muuten vaatekomero on täynnä taas vaatteita, joita ei ehdi edes pitää. Muutaman vaatehankinnan tein kaupastakin kesän aikana ja nekin oli lähinnä -50% alessa eli varmaan 100 eurolla selvisin koko kesän vaatehankinnoissa.

Käyttövaatteet yleensä ostan kirppareilta tai ale myynneistä. Ulkotakkeihin ja kenkiin voin laittaa enemmän rahaa, joita ostan kyllä tosi harvoin. 


Onko siellä tehty hyviä vaatehankintoja kirppareilta? Mikä on mielestäsi sopiva hinta kirpparivaatteista?



HOX!!!

Otimme kaverin kanssa Tositori pöydän täältä Torniosta  eli kirpparille on viety tavaraa iso kasa eli käyhän shoppailemassa pöydässä numero 23. Pöytä on lauantaihin 29.9.2018 saakka.


Mukavaa lauantaita kaikille, täältä sateisesta Torniosta <3.

Tuli vaan mieleen, että minun keltainen Rukan sadetakkikin on myös  ostettu kirpparilta 5 eurolla :)
















4 kommenttia:

  1. Onpa kivoja löytöjä. Mä en löydä koskaan mitään... Johtunee siitä että käyn niin harvoin kirppareilla... Ihanaa iltaa sinne ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jaana :) ja tänään tein huippu löydön nyt syksyksi ja talveksikin :) Kirppareilla kyllä pitää säännöllisesti käydä ja monesti näkeekin samoja kasvoja siellä. Ihanaa viikon alkua sinne <3

      Poista
  2. Mie lyän usein sisustusjuttuja kirpulta, harvemmin vaatteita. Mahti löytöjä olet kyllä tehny.

    Tsemppiä uuteen viikkoon <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen yrittänyt etten yhtään kippoa tuo enää kirpparilta, jos ei satu jokin huippu löytö vastaan edullisesti. Vaatteita tulee enemmän löydettyä ja tänään löysin kyllä kivan untuvatakin. Samoin sinne ihanaa viikko <3

      Poista