keskiviikko 26. syyskuuta 2018

Lämpöä makuuhuoneeseen

Makuuhuone on saanut syksyistä ilmettä terrakotan ja tummemmalla harmaan sävyllä sekä uusilla petivaatteilla. Ilmatki kun kylmeni kerta heitolla, niin kaipasin lämpimämpiä sävyjä myös makuuhuoneeseen. Syksy on tullut tänne pohjoiseen ja maa ulkona on ihanan ruskan värinen lehdistä. Syksy on värin puolesta yksi lempi vuodenaikani, joka näkyy sisustuksessa sisällä sekä tämän emännän vaatteissa. Värianalyysi on joskus tehty mulle, niin syksy on minun väri.








Tyynynpäälliset on Marimekon Unikko ja ovat pellavaa. Terrakotan värisen samettityynyn löysin  Rustasta. Harmaat petivaatteet on Ikeasta ja ovat 100% puuvillaa. Aikaisemmin meillä oli jo yksi, jonka olin ostanut neidin huoneeseen. Hain Ikeasta myös toisen ja laitoin ne vaihteeksi meidän makkariin. Toista tyynynpäällistä en tähän hätään löytänyt eli vasemman puoleinen tummempi harmaa on eri sarjan tyynynpäällinen.




Päiväpeittona mulla ollut nyt pitkään iso pellavainen pöytäliina ja olenkin nyt pitkään suosinut puoli petausta sängyssä. Helppo ja nopea tomitus. Helmalakana on myös pellavaa ja tykkään kun on vähän rypyssä ettei ole niin siloiteltu. Eihän talon emäntäkään ihan siloposki enää oo, heh :) Ison terrakotan värisen huivin "nakkasin" sängyn päälle tuomaan lisä väriä ja tuostapa sen saa näppärästi tarvittaessa kiepsautettua kaulalle.





Pihassa meillä on koivuangervo pensaita, jotka ovat osaksi kauniissa syksyn sävyssä ja maljakkoon hain yhden oksan, joka on kyllä nyt vähän koppurana kun unohdin laittaa vettä. Vanhimman tytön jo ala-asteella tekemän savityön laitoin koristamaan yöpöydälle. Erilaisia patsaita ja veistoksia näkyy nyt paljon sisustuksessa. Tämä on ainakin persoonallinen ja omaa luokkansa .)












Makkarissa mulla oli testauksessa verhot, jotka kuvassa nyt on vain laitettu toiselle puolella. Olen ollut verhotta nyt yli vuoden, mutta palaan verho asiaan  myöhemmin.

Mitäs tykkäsitte pienestä muutoksesta ja värimaailmasta?


Olen muuten sen verran "höyrähtänyt" terrakotan sävyyn, että etsinnässä on toppahousut tätä sävyä :)...saa nähdä tuottaako syksyn aikana tulosta? Olis kivat valkoisen toppatakin kanssa, jonka muuten löysin kirpparilta.











4 kommenttia:

  1. Kivasti olet sisutellu makkaria. Mie olen kans hurahtanu tuohon terrakottan sävyyn. Kaunista on ruska tääläki ja lehet lentelee nyt ko niin tuulista. Viettelen vapaata täälä sisätiloissa hiiviskellen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sari <3 Terrakota on kyllä yx syksyn suosikki väri ja toinen on syvän vihreä. Onneksi tänään ei ollut niin tuulinen sää mitä eilen, tänään jo aurinkokin paistoi. Eilen otti kyllä tuuli luihin ja ytimiin :) Mie yritän täällä taas hissukseen kirjoitella ko muut jo nukkuvat. Kait se on jo itekki mentävä ko klo.soi jo 07.00 jälkeen :)

      Poista
  2. Teillä on aina niin kaunista ja tyylikästä. Itse haaveilen nuista pellavalakanoista. Me vaihdoimme makuuhuoneiden paikkoja T.n kanssa ja voi miten söpön makkarin meille sainkin vaikka se onkin super pieni mutta ei se haittaa.
    Kiitos sinulle kun olen saanut tutustua sinuun blogiemme kautta. Blogini sanoi nyt kiitos hei ja toivon että meidän ystävyytemme jatkuu blogin loppumisesta huolimatta. Fiilis on kieltämättä aika haikea.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kauniista sanoista <3

      Makkarihan ei tartte olla kovin suuri, pääasia kon sänky mahtuu ja vaatteille säilytys, jos ei vaatehuonetta omista :).
      Kiitos Nanni itsellesi ihanasta blogistasi, harmi kun se loppuu. Kirjoitit aina niin kivasti ja erilasia aiheita. Ymmärrän täysin jos haluat lopettaa, aikansa kutakin. Meidän ystävyys jatkuu <3 ja ilman muuta ollaan kuulolla ja tuutte käymään ko täälläpäin ootte :) Ihanaa syksyä sinne ja pus pus halit sinne <3

      Poista