perjantai 5. lokakuuta 2018

Mitä viimeksi?





Blogeissa on kiertänyt kiva haaste ja päätin sen myös napata itsellenikin.
Näitä on kiva välillä lukea ja tehdä eli tuumasta toimeen :


Viimeisin ruoka: Jos ei eilistä ravimakkaraa ja pannari kerman ja hillon kans lasketa, niin tykkään kyllä kotiruoasta.  Eilen lämmitin edellisen päivän perunamuusia ja tein siihen  kermaisen jauhelihakastikkeen, johon laitoin ripauksen myös inkivääriä. Tätä söin fetajuustosalaatin ja parin juusto hapankorppuleivän kera. Tänään taitaa olla kuitenkin pizza perjantai päivä ja mennä helpoimman kautta.







Viimeisin viesti: Oonan tanko opettajalle laittelin viestiä Mm-kisa matkaan liittyvää. Oonalle  tulee päivittäin monta kertaa laitettua viestiä, että milloin missäkin on treenit ja onhan syönyt, tehnyt läksyt yms.
Mm-kisoihin Floridaan lähdetään marraskuussa ja maajokkuepuvun neiti saa laittaa jälleen päälle. Vielä on pientä järjestelyä kisojen suhteen ja monta hikistä treenituntia edessäpäin.







Viimeisin itku: Olen tosi herkkis ja tuntuu nyt varsinki kun ikää on tullut ,että kyyneleet valuvat pienestäkin asiasta. Välillä jopa itteäkin naurattaa. Kunnolla olen itkenyt tätini hautajaisissa. Äidilläni on todettu afasia muutama vuosi sitten ja hän paljon itki, mutta nyt sain uuden lääkkeen ja itkeminen jäänyt huomattavsti vähemmälle. No, miehän jo kyynelehdin siitä kun äiti ei enää itke. Onneksi on tunteet ja empatiaa, ei kait sitä  ihminen muuten olis?






Viimeisin nauru:  Nauran monesti itselleni ja omille mokilleni. Viimeisin nauru oli, että kyyneleet valu ja hyvä ettei pissat tulleet housuihi. Kun laskin avustettavan kanssa tuntilistaa eli montako tuntia on kuukaudessa kertynyt ja aina vain tuli eri luku. Nauroin jo, että pitääkö soittaa Oonan laskemaan näitä. Sitten kun sain kolme kertaa saman luvun, niin tulin sihen tulokseen että tämä se on pakko olla :)


Viimeisin hermostuminen: Monet kaverit on sanoneet, että mulla on lehmän hermot. Myönnän sen ittekki. Viimeksi hermostuin kun huonetta ei oltu siivouttu monen lupauksen jälkeen. Saamattomuus saa hermot koetukselle.



Viimeisin ostos: Kirpputorilta löysin itselleni kivan Peak Performancen kevyt untuvatakin. Kotia ei ole tehty nyt isompia hankintoja kesän jälkeen. Yritän tehdä hankinnat ,että ne olis pitkäkestoisia ja kaikille olis oma paikkansa. Nyt on enemmän tullut laitettua pois, kun ostettua.







Viimeisin muutos sisustuksessa: Makuuhuoneessa on pitkät tummemmat verhot pitkästä aikaa ja makuuhuoneeseen on tuotu väriä mm:ssa terrakotan sävyllä.



Viimeisin lukemani blogi teksti: My Sweet Home Sarin blogi, jonka myötä innostuikin tämän haasteen tekemään. Sari on saman kylän tyttöjä <3





Viimeisin suunnitelma: Viikonlopulle ei ole mitään isompia suunnitelmia kuin käydä töissä ja sais vietyä viimeiset ulkokalusteet ulkovarastoon. Olen nyt huomannut , ettei kauheasti kannata etukäteen suunnitella kun monesti tulee jokin muutos ja saat suunnitelmat heittää kankkulan kaivoon.

Nyt taidan lähteä lämmittämään vähän perunamuusia ja jauhelihakastiketta ennen kuin suunnistan töihin. 

Oikein ihanaa perjantaita kaikille ja nappaa tästä haaste  itsellesi, Käyhän vinkkaan kommentti kenttään jos olet haasteen tehnyt, käyn lukasemassa sen viikonlopun aikana :)














2 kommenttia:

  1. Mukavaa, ko teit tämän Päivi! Näitä on aina mukavaa lueskella, yritin sulle jo aiemmin kännykällä kommentoija, mutteipa ole kommentti tullukkaan näkyviin. Tuo herkistely tosiaan pahenee vain mitä enemän ikkää tullee :)

    Mukavaa uutta viikkoa sulle ja pyhäpäivän rippeitä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos itsellesi ja näitä on tosiaan kiva aina tehdä <3

      Joo,aina ei koneet pelitä kuin pitäsi :). Itteä kyllä välillä naurattaakin tämä herkistely ja lapsetki ruukaa siitä minulle välillä kuitata, varsinkin ko katotaan jotain herkkää elokuvaa yms.

      Samoin sinne ihanaa viikon alkua ja toivottavasti teillä oli kiva Levin reissu. Täällä tulee nyt vaihteeksi vettä, aamulla oli kuura maassa ja aurinko paistoi. Vaihtelee kyllä nämä kelit laiasta laitaan.

      Poista