perjantai 22. marraskuuta 2019

5 vuotta bloggarina

Viime viikolla kävi Yle Kemi tekemässä radiohaastattelun mm:ssa sisustamisesta, tulevista trendeistä, kestävästä sisustamisesta yms. sekä samalla kysyttiin, että montako vuotta olen kirjoittanut blogia ja vastasin, että noin 4 vuotta. Oman jännityksensä toi suora radiohaastattelu. Piti jälkeenpäin käydä tarkistamassa, että montako vuotta sitä nyt olikaan tultu kirjoitettua?
Ups, olenkin jo blogia kirjoittanut 5 vuotta eli kolme päivää sitten
(19.11.2019 ) vietettiin jo ns. 5 vuotis synkkäreitä...aika vain vierähtää, ettei perässä pysy.

Palaan myöhemmin tuohon radiohaastatteluun. Sitä ei nyt tietääksen jälkeenpäin kuule mistään. Ainoa on s-postini johon haastattelu lähetettiin, mutta sitä ei voi valitettavasti jakaa. Moni on kysynyt haastattelua insta storyn puolella, että mistä voi kuunnella. Aattelin myöhemmin kirjoittaa koko radiohaastattelun tänne blogiini, mutta menee tuonne joulukuulle ennen ko ehdin sen purkaa.

Tässä ensimmäinen blogi päivitykseni lokakuussa 2014 ja koti on siitä pikkuisen muuttunut. Kirjoittaminen sekä kuvat ovat myös parantuneet vuosien saatossa. 


Blogin ensimmäisiin fiiliksiin pääset tästä ---> KLIK


Kun katsoo kuvia ensimmäisestä blogi postauksesta, niin kaikki lamput ovat pysyneet edelleen samoina ja osa huonekaluista ovat vain vaihtaneet paikkaa huoneessa. Isoimman muutoksen on tehnyt ruokailutila.  Lasinen ruokapöytä ja  Kaanin tuolit ovat saaneet uuden omistajan n. vuosi sitten. Myin ne tuttavalleni ja vanhat huonekalut siirtyivät tilalle ruokailutilaan. Ruokaryhmässähän ei mitään vikaa ollut, vaan tulevan keittiöremontin myötä haluan erilaisen pöydän jossa syödään, koska keittiöstä jää pienempi pyöreä pöytä kokonaan pois ja sen tilalle tulee saarreke eli yhdellä pöydällä mennään sitten vain tulevaisuudessa. Ruokailutilasta ja olohuoneesta paneeliverhot ovat myös löytäneet uuden omistajan ja tilalle on tullut valkoiset rullaverhot, muita verhoja en ole kaivannut.

Otin tänään kuvat ruokailutilasta, joten joulua tänne ei vielä ole laitettu yhtään. Talveksi olisi kiva laittaa myös ruokapöydän alle jokin matto. Varastossa olisi kyllä yksi minkä olen ostanut joskus neidin huoneeseen, pitää varmaan sitä kokeilla. Pelkään vain, että se on liian pieni?
Pitäsi varmaan pikku hiljaa jouluvaloja alkaa virittelemään. Ulkona on jo niin pimeää, koska viimeisetkin lumet ovat sulaneet. Parvekkeelle haluttais laittaa myös jotkut kivat valot...katotaan mitä sitä kehittelis?Oikein ihanaa perjantaita ja viikonloppua sinne ruudun toiselle puolelle!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti