torstai 5. joulukuuta 2019

Ruokailutilaan matto

Eilen oli vapaapäivä ja pyhitin koko päivän keskikerroksen siivoukseen. Vaihdoin olohuoneesta vähän tekstiilejä ja myös vaaleamman maton....tavallisestihan sitä talvella laitellaan tummempia tekstiilejä ja mattoja. Keittiö sai jouluverhot ikkunaan ja muutaman joulukoristeen jo laitoin esille. Siis vain muutaman, ettei tule liian ähky joulufiilis ja käy muuten niin, että otan ennen jouluaattoa koristeet pois.


Ennen kuva, ilman mattoaViime postauksessa taisinki kirjoittaa, että haluaisin ruokatilan pöydän alle maton. Matto löytykin varastosta eli ei tarttenut mattokaupoille onneksi lähteä.
Maton ole ostanut nuorimman tytön huoneeseen Kodin Ykkösen loppuun myynnistä  eli matto on Annon malliston villamatto ja sävynä kaunis harmaan ruskea sävy.


Maton koko mietitytti, että onko liian pieni? Nyt meillä on vanha ruokapöytä tilassa, joka on vähän pienempi kuin entinen eli kapeampi ja lyhyempi. Koon puolesta matto on ihan ok. Palvelee nyt hyvin matto ongelmaa, vaikka tykkään ettei ole mattoa ollenkaan. Silloin  tila on raikkaampi, mutta talvella olen taas enemmän mattoa kaivannut jalan alle. Matot tiloissa meillä on aika neutraaleja, jotka käy moneen tilaan ja niitä voi kotona pyöritellä missä milloinki huoneessa.

Ihanaa kun matto ongelmaan löytyi ratkaisu läheltä, ihan koti varastosta :)


Joulukalenteri mulla on kokonaan jäänyt ripustamatta...mietin jotain muuta ripustus tapaa sille mitä ollut aikaisempina vuosina. Eipä ole tytötkään maininneet, että missä joulukalenteri on...taitavat olla jo sen ikäisiä, ettei joulukalenteri enää kauheasti kiinnosta.

Eilen otin varastosta Joy kynttelikön esille ja siitä oli pari lamppua palannut ja tuntuu, ettei mistään saa varalamppuja tilattua? Hyvät vinkit nyt tarpeen, jos tiedät mistä saa kynttelikköön lamppuja? Laitoin pari nettikauppaan s-postia jos heidän kautta sais lamput, toivottavasti jommasta kummasta tärppäis. Ostin n. kolme vuotta sitten varalamppuja ja nyt jo kaksi viiden lampun pakettia mennyt. Taitaa olla tuo minun kynttelikkö joku maanantai kappale, harmittaa kyllä kovasti :(.

Ihanaa loppuviikkoa sinne kaikille <3 Mie lähden tästä vielä silittämään makuhuoneeseen pitkät verhot ja sitten illaksi suunnistan töihin :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti