keskiviikko 27. toukokuuta 2020

Puustellinkeittiö saapui







Vajaa viikko sitten torstai iltana sai kurkistaa ikkunasta kivan näkymän, nimittäin saapui Puustellin auto  ja miehet kantoi keittiön kaapit  sisään. Jokaiseen kalusteeseen oli merkitty  ID numerot, jotka vastasivat kalusteasennuskuvan numeroihin  eli asentajalla oli helppo tietää mikä kaluste/osa kuuluu mihinkin. Perjantai aamuna ammattimies aloitteli sitten asennuksen.

(Kaikki kuvat näpsitty kännykällä )

















Asennus tapahtui kovaa vauhtia ja jo perjantaina iltapäivällä keittiö alkoi jo hahmottua, että miltä se loppujen lopuksi tulee näyttämään kun kaikki kaapit oli oikeilla paikoilla.






Valkoinen kivitaso ja allas saatiin lauantain paikoilleen ja oon niin onnellinen valintoihin. Loppumetreillä vaihdoin laminaatin kivitasoksi, koska halusin altapäin asennettavan altaan. Uskon, että on hintansa väärti.






Saarrekkeesta vielä puuttu laminaattitaso, nyt kuvassa on intergroitavan jääkapin ovi.
Floss 265 seinävalaisin asennettiin myös paikoilleen ja se tuo kyllä kivan Twistin tilaan ja modernin ilmeen. Lampun voi tarvittaessa myös kääntää ruokailutilan pöydän päälle. Lampunjohdon vaihdan vielä valkoiseen, ettei erotu seinästä ja johto pitää myös vähän pidentää.


Oon kyllä hirmu tyytyväinen keittiöön ja sain siitä semmoisen kun olin suunnitellutkin. Keittiö on Kemi/Tornion Puustelliltä ja apuna mulla oli Janne Kekäläinen, joka piirsi ja kuunteli toivomuksiani. Voin ehdottomasti suositella Jannea keittiökaupoissa, on entiseltään ammatiltaan kokki, joten saa hyviä idoita varmasti toimivaan keittiöön :).


Eilen asennettiin loput lattia- ja peitelistat ja kyllä listat viimeistelee aina kokonaisuuden. Tänään asennetaan kodinkoneet paikoilleen ja ehkä saamme myös hanan ja tiskoneen käyttöön eli remontti alkaa olemaan kohta loppusuoralla.

Kesäkuun eka viikko mulla on kesäloma eli siinä mulla on viikko aikaa touhuta ja järjestellä keskikerrosta kuntoon sekä siivoilla. Laittelen tässä myöhemmin taas lisää kuvia keittiöstä ja kerron tarkemmin materiaaleista yms.




Oikein mukavaa keskiviikkoa ja ollaanpas taas kuulosella <3







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti