maanantai 1. kesäkuuta 2020

Lamppu joka käy moneen tilaan

Tänään mulla alkoi viikon kesäloma ja mitkä ilmat olenkaan "tilannut", jeee...

Oon pikku hiljaa alkanut tyhjentämään pahvilaatikoita ja tavaroita laittanut kaappeihin, voi tätä tavaran määrää. Keittiökin alkaa pikku hiljaa näyttämään keittiöltä kun tavarat ovat löytäneet paikkansa. Oon kyllä nauttinut  tänään vähän ulkona auringon paisteestakin, kun kerrankin on lämmintä. Eka terassi jätskit ja kahvit juotu ihan omalla terassilla.
Vuosi sitten ostin tämän kauniin Floss 265 seinälampun keittiöön ja ajatus jo oli silloin, että se asennetaan uuden keittiön saarrekkeen päälle. Lamppua olen enemmän nähnyt olohuoneessa sohvan yläpuolella. Lamppu asennettiin kattopalkin kohdalle, koska siinä on pysty ja näin saatiin lampulle kunnon tuki. Lamppua voi tarvittaessa myös kääntää ruokailutilan pöydän päälle.

Lamppu valaisee nyt saarreekkeen päällä ja valoteho on kyllä riittävä, kun olen iltaisin siinä pitänyt valoa. Lamppu tuo kyllä sen viimeisen silauksen keittiöön. Lamppua saa ainakin mustana, valkoisena ja punaisena. Musta tuo kivan kontrastin ja modernin ilmeen. Valkoinen taas ei olisi erottunut vaaleista seinistä ja olisi ollut liian pliisu. Punainen taas ei ole meikäläisen väri.  Mustaa mulla on vähän siellä täällä sisustuksessa pienin ripauksin, joka antaa sopivan kontrastin muuten vaaleaan värimaailmaan. 

Oon kyllä tyytyväinen lamppuvalintaan, piste iin päälle... vois sanoa!!!


Huomenna aamusta jatkan vielä siivoilua sisällä ja järjestelyä. Pääsen teillekkin kohta lisää kertomaan uudesta keittiöstä ja miltä keittiö näyttää valmiina. 

Päivällä ajattelin käydä katsomassa yhtä remonttikohdetta, johon teen värisuunnitelma. Iltasella käyn katsomassa yhtä remonttisuunnitelmaani, että mitä siellä on tällä hetkellä tapahtunut ja miltä remontti näyttää. Talo päivitetään tähän päivään. Toivottavasti pääsen siitäkin teille myöhemmin kertomaan.
Loppuviikosta päässään jo tilamaan isompaan vapa-ajan asunnon projektiin laattoja ja katsomaan myös sinne seinien värejä ymv. Tätä projektia voit seurata instagram tilin kautta, nimellä made_in-flow ja projekti on mennyt vauhdilla eteenpäin. Upea vapa-ajan asunto tulossa !!!
Pari uutuus kohdettakin olisi vielä ja nekin aattelin vielä loppuviikosta käydä katsomassa eli eipä ole vapa-ajan ongelmaa, heh .) Niin ja yksi keittiö vielä käydä katsomassa. Onneksi kaikkiin on vielä aikaa, ettei ihan heti tartte olla valmiina ja mitkä on nyt työn alla, niin ovat hyvällä mallilla. Oon kyllä tyytyväinen, että suunnittelu/ konsultointikäyntejä on riittänyt sopivasti ja nyt kun ei pääse oikein lomailemankaan minnekkään, niin nyt on aikaa tehdä myös näitä enemmän.


Eikö heikun keikun ja taidan suunnistaa jo nukkumaan, vuorokausikin vaihtui kirjottaessa :)
2 kommenttia:

 1. Upea lamppu, soppii mahtavasti tuohon paikalleen.
  Hienolta näyttää muutenki! Ootan innola uusia kuvia keittiöstä.

  Kivaa viikkoa ja lommaa sulle ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään kyllä kans kovasti lampusta ja sopi kyllä mainiosti tuohon ja hyvä valoteho iso plussa :)
   Torstaina tulee uuni, niin enköhän sen jälkeen saa alkaa laittaan keittiöstä parempia kuviakin. Nyt onosaksi paikat vielä mullin mallin, eilen kyllä siivosin melkein koko päivän.
   Viikon loma sattui kyllä soppelisti tähän saumaan, että ehtii kotonakin vähän laitteleen paikkoja kuntoon.

   Kiitos sulle ja yritän vähän rentoutuakki lomalla ettei mene ihan siivotessa ja järjestämisessä koko loma <3

   Poista