tiistai 12. toukokuuta 2020

Tasan 10 päivää

Remontti on edennyt hitaasti, mutta varmasti :)
Remonttia on tehty siis pikkuhiljaa ja vaihe kerrallaan. Oikeastaan jos jotain positiivista tästä korona ajasta hakee, niin ei ole käynyt pahemmin vieraita eli ei ole haitannut vaikka koti on mullinmallin ja on ollut itelläkin aikaa paklata ja maalailla töitten jälkeen.
Puustelliltä tuli kirje, että uusi keittiö saapuu perjantaina 22.5.2020 ja on ihanaa pikkuhiljaa saada kotikin näyttämään kodilta. Mulla onkin siinä sopivasti kolme päivää vapaata eli saan olla mukana asennuksessa tai ainakin ns. " päällikkönä", heh ,heh .) Tavaroita siinä ei varmaan ehdi laitella paikoilleen.
Vanhan keittiönhän sain myytyä ja eilen haettiin viimeinen keittiökaluste eli apupöytä. Oikeastaan vanhasta keittiöstä ei ole enää jäljellä kuin jääkaappi/pakastin sekä liesi eli normaalisti ollaan pystytty ruokaakin laittamaan. Tiskaus on välillä hoidettu wc-tilassa tai kodinhoitohuoneessa. Parketti on laitettu keittiön osalta ja loput laitetaan vähän myöhemmin. Parketti näyttää kivalta, vaikka aluksi olin ihan hämillään että parketissa oli elävyyttä noinkin paljon, silmä jo onneksi tottunut. Parketista laitan myöhemmin kuvia, nyt ollaan peitetty lattia remontin ajaksi. Takka asia on vielä jäissä, otin tarjouksia uusista luukuista ja ovat kyllä nekin hyvän hintaisia. Pitää nyt katella raskiiko alkaa fiksaan takkaa uuteen uskoon, tietysti tulisi nyt samaan remonttiin sekin.

Nyt aattelin lähteä katsomaan aamiaiskaappiin pienempää mikroa, jos täältä jostain sellaisen löytäisin? Yhdessä välissä kyllä jo mietin, että tartteeko koko mikroa kun uunissa on sulatukset ym. toiminnat ? Kaakaonki voi lämiittää kattilassa nopeaa? Vai pitääkö olla mikro, tuliskohan toimeen ilman...mitä siellä ollaan mieltä??? Voihan sen ostaa myöhemminkin, jos sitä alkaa kaipaileen.

Tällaisia kuulumisia tällä kertaa, eikö mikroa katteleen ja sen jälkeen aattelin jo aloittaa pikkuhiljaa jo ikkunanpesut. Joko siellä aloitettu?


Kivaa tiistaita sinne ja yritetään pysyä terveenä <3

2 kommenttia:

  1. Seuraan juuri kaverin remonttia vierestä ja kuinka iloinen hän onkaan kun ensi viikolla on kaikki valmista. Viimeiset sähkötyöt uupuu enää keittiöstä. Itsekin olen haaveillut, mutta olisi kiva, että olisi sitten aikaa itsekin osallistua remppaan kuten sinulla on. https://www.tammerfast.fi/asiantuntijapalvelut#sahkoasennusten-kayttoonotto

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen kyllä iloinen, että loppumetreillä melkein ollaan ja ns. likaiset työt jo tehtynä :) Joo, kivaa pientä puuhastelua on jäänyt itelle töitten jälkeen sopivasti. Nyt ollut kyllä hyvästi tosiaan aikaa itelläkin, kun kaikki harrastukset yms. on peruuttu. Oikein ihanaa viikkoa sinne <3

      Poista