tiistai 21. huhtikuuta 2020

Remontin keskeltä

Heippa, pitkästä aikaa!

Ei olisi uskonut viime kirjoituksen jälkeen mihin tämä maailma on menossa, jotenkin tämän Koronan myötä on nyt kirjottaminenki jäänyt, vaikka hyvä ajatuksia välillä viedä muualle. Aika on mennyt töissä ja remontissa. Remontti etenee hitaasti, mutta varmasti.




Olohuone näyttää nyt tältä. Olen huonekaluja tuonut ruokailutilasta ja keittiöstä olohuoneen puolelle ja osa on viety vieras -ja työhuoneeseen. Sohviin oon nakannut lakanoita ja osan huonekaluista olen suojannut pressuilla. Sohvan ja divaanin kyllä saa pestyä koneessa kokonaan, mutta näin remontin ajaksi kuitenkin peitin suuremmilta remonttipölyiltä. 




Oviaukot on myös peitetty. Nimittäin betonipöly on niin hienoa, että sitä varmaan löytyy vielä muutaman vuodenkin päästä jostain. Keittiötavarat olen osittain pakannut kirkkaisiin laatikoihin, joista näkee suurinpiirtein missä on mikäkin jos jotain tarttee.





Pitempi kattopalkki on myös vaihdettu ja nyt saa vähän aikaa vielä olla tukien varassa, että tiilet ja laastit kuivuu. Tilasta tuli huomattavasti avarampi ja isompi kun n.metrin seinä lähti pois. Laitan myöhemmin kuvia tästä.






Kodinkoneet ja osa keittöstä on vielä paikoillaan eli ruokaa vielä pystyy normisti laittelemaan. Senki aika kohta koittaa, että joudutaan turvautumaan ulkogrilliin ja mikroon sekä vedet ottamaan muualta ja harrastamaan käsintiskausta. No aikansa kutakin. Nythän on aikaa, kun minnekkään ei voi mennä.




Kaakeliuuni on ollut tässä paikoillaan  20-vuotta eli ostettiin heti kun muutettiin taloon ja alettiin tekemään remonttia. Nyt ollut puhetta jos tämänkin freesas eli haluasin tästäkin yksinkertaisemman. Kultasista luukuista en ole tykännyt alun alkajakaan eli luukut menis vaihtoon ja laatat haluasin piiloon sekä takan muotoa suoraviivaisemmaksi. Katoaan nyt mitä tähän vois tehdä ja onko kallista lystiä?






Onko siellä innostuttu remonttiin, kun nyt vietetään kotona enemmän aikaa ja tuijotetaan samoja nurkkia?



Oikein ihanaa viikkoa ja yritetään pysyä positiivisina kaikesta huolimatta sekä tietysti pysyä terveenä ja pestä ahkerasti käsiä <3








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti