torstai 23. maaliskuuta 2023

Stailaus 140m2 paritalon puolikkaaseen.

Kävin pari viikkoa sitten stailaamassa paritalon puolikkaan. Näitä stailaus keikkoja voisi tehdä useamminkin, täällä Torniossa ihmiset eivät ole oikein sisäistäneet tätä palvelua niin kuin isoimmissa kaupungeissa. Toivottavasti ihmiset käyttäisivät rohkeasti tätä palvelua. Muutaman asunnon olen stailannut vuosien aikana, niin kaikki on menneet nopeasti kaupaksi eli stailauksella on suuri vaikutus.


Yleensä teen stailauksen aika pitkälti asiakkaan omilla huonekaluilla, tavaroilla ja tekstiileillä. Tässä kohteessa isoimmat huonekalut on asiakkaan, mutta jotain toin omasta varastosta. Lähinnä kevyempiä kalusteita, tyynynpäällisiä ja tavaroita. 


Tässä muutama kuva huoneista ja lisää löytyy myynti ilmoituksesta. Keittiöön oli tehty muutama vuosi sitten täysi remontti eli huone lähinnä karsittiin ylimääräisistä tavaroista ja stailattiin kauniilla tavaroilla sekä tekstiileillä.
Entisestä työhuoneesta tehtiin koululaisen huone.
Makuuhuoneessa muutettiin järjestystä hieman sekä tekstiileillä saatiin uutta ilmettä sekä taulujen paikkaa vaihdettiin.Yhdestä huoneesta tehtiin ns. saunakammari. Pehmeyttä ja maanläheisyyttä toin rottinkikalusteilla ja juuttimatolla. Harrastus sain näkyä sisustuksessa.
Tilava ja avara ruokailutila/olohuone sai stailauksessa kevyemmän sohvapöydän, isomman maton sekä muutaman uuden tekstiilin, tyynyjen ja torkkupeiton muodossa. Tauluista tehtiin kuvakollaasi sohvan yläpuolelle.


Lisää kuvia löydät alta olevasta linkistä  ja samalla saat tutustua myynti ilmoitukseen. Stailauksista yhteydenotot paivi.salmi10@gmail.com


 Olisiko tässä kenties sinulle uusi koti?


Klikkaa https://www.etuovi.com/kohde/2249892


2 kommenttia:

  1. Kiitos Sari. Pienillä muutoksilla saa kivan näköistä :) Hyvää pääsiäisen aikaa sinne teille kaikille <3

    VastaaPoista