lauantai 11. maaliskuuta 2023

Pientä järkkäilyä kahteen huoneeseen


Kotona sisustusrintamalla ei ole isompia muutoksia tapahtunut pitkiin aikoihin, lähinnä tyynynpäällisiä vaihdettu ja vaaseihin laittanut erilaisia oksia tai kukkia.

Viime viikolla siirrettin alakerran vierasmakkarista Ikean Malm sarjan lipastot yläkertaan tytölle ja tila jäi alakerrassa jotenkin tyhjäksi. Kannoin Ikean rottinkisen penkin olohuoneen puolelta lipaston tilalle... Kuuluisa lumipallo efekti oli taattu, että mitä sitten olohuoneeseen penkin tilallle?Ikean penkki Malm lipaston tilalle, toi heti sirouden ansiosta enemmän tilaa huoneeseen ja sopivaa lämmintä sävyä puun/rottingin ansiosta. Penkki hyvä pari myös Artekin jakkaroiden kanssa, jotka toimivat yö pöytinä ja tarvittaessa lisä istuimina. 

Patteri tuli nyt esille, mutta pääseepä nyt kunnolla lämpö kiertämään. Välillä pakkasmittari näyttänyt ulkona -25 astetta .Tein asetelman kynttiläkiposta ja pensselistä, jotka ovat kirppilöytöjä. Arabian norsun olen  ystäviltä saanut 30-vuotis lahjaksi eli pääsi nyt esille kaapista pitkästa aikaa. Vaikka mittari lukemat ovat välillä kohonneet yli  -20 asteeseen, niin aurinko on paistanut sisälle ihanasti.

Ikean penkin päällä mulla on ollut Alvar Aallon eri kokoisia vaaseja, joita en halunnut kaappiin laittaa. Yläkerrasta toin tämän Ikean tarjoiuvaunun. Vaaseihin laitoin erilaisia oksia.
Olen haaveillut Artekin tarjoiluvaunusta pitkään ja olisi hyvä pari Artekin ruokapöydän kanssa. Kirppissivuja olen katsonut, jos sieltä löytyisi kohtuuhintaan. Sopivaa yksilöä ei ole vielä löytynyt. Tällä mennään ainakin nyt vähän aikaa.

Kivoja löytöjä olen tehnyt lähinnä omaan työpisteeseen  ja olenkin jotakin vilauttanut Instagram storyn puolella. Laitan myöhemmin sieltä kuvia, kun kaikkia alkaa suurinpiirtein olemaan valmista....vielä lievää kaosta. Nyt tämä sisustus toteutettiin ihan nolla budjetilla eli vanhoilla huonekaluilla ja tavaroilla.Hyvää viikonloppua sinne kaikille ja toivottavasti teillä on ollut kiva hiihtoloma <3 Ei kommentteja:

Lähetä kommentti