lauantai 2. syyskuuta 2023

Loviisan asuntomessut 2023, 1/2

Heippa, pitkästä aikaa.

Tovi vierähtänyt viime kirjoituksesta. Kuulumisia voi lähinnä lukea instagram tililtäni, joka löytyy Muuttuva kotini nimellä. Jos alan kuulumisia alkuun kirjoitteleen, niin taitaa tulla liian pitkä postaus tästä, joten...

Suoraan siis asiaan eli Loviisan asuntomessuihin. Jaoin postauksen kahteen osaan.


Asuntomessuilla käynti jäi viimeiseen päivään eli 6.8.2023. Keräsin tähän lähinnä mitkä jäi tällä kertaa asuntomessuilla mieleeni.Kauniit ja persoonalliset keramiikka työt sekä taide


Tuuli Kalliosalon keramiikkaa <3


Hauskat ja persoonaalliset esineet <3
Puun käyttö oli vahvasti edelleen mukana ja tässä kaunis keittiö <3
Tila ratkaisut otettu hyvin käyttöön ja puu tuo kivaa lämpöä tilaan. Luonnonmateriaalit ovat edelleen vahvasti mukana.


Suorakaiteen mallista laattaa näki monessa kohteessa. Oli wc:n ja keittiön välitiloissa sekä pesuhuoneissa ja kodinhoitohuoneissa, vaaleissa tai vahvoissa sävyissä. Tässä myös hauskasti puoli kaari peili puolikkaana. Valo korostaa laatan muotoa ja aaltomaisuutta. Epäsuoraa valoa olikin käytetty monissa paikkaa.
Asuntomessuista jäi  nämä mieleen ja tietysti paarman purema takamus, heh :). Ensi kerralla jatketaan lisää kuvien kera.


Kävitkö messuilla ja mitkä asiat sinulle jäi mieleen?


Täällä vietetään viimeisiä sairaslomapäiviä ja maanantaina aloitan ihan uuden työn. Ajopeli eli pyörä ja kypärä on tänään ostettu ja tarkoitus pyöräillä mahdollisimman paljon työmatkat.

Oikein ihanaa viikonloppua sinne ruudun toiselle puolelle. Mie yritän tänään laittaa vähän aikaisemmin nukkumaan, että pääsee nopeammin arki rytmistä taas kiinni. Eikö heikun keikun!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti