perjantai 14. marraskuuta 2014

HUIVI TEMPPU


Blogini alussa kerroinki, että kirjoitan muoti aiheisiakin juttuja ja minusta on kiva kirjoitella muustakin aiheesta kuin sisustamisesta, vaikka onkin rakas harrastus. Välillä aiheet saattavat mennä matkustamiseen, kirppari juttuihin, tuunaamiseen, remonttiin, liikuntaan...fiilis pohjalla kirjoitan :)

Vaatteista olen aina tykännyt ja varmaan kaikki naiset nyt jossain määrin :). Olen joskus "Paavo ja Erkki" eli 80-luvulla lukenut mallipukineiden valmistajaksi eli Artesaaniksi. Kun lapset oli pieniä, niin silloin enemmän ompelin heille mekkoja, takkeja, myssyjä ja myöhemmin olen verhoja ja joitakin tyynynpäällisiä ommellut. 

Vaatteissa ja asuissa suosin aika yksinkertaista linjaa, niin kuin sisustuksessakin, en ole röyhelö ja pitsi ihmisiä. Ostan paljon vaatteita alennus myynneistä ja kirppareilta olen monesti löytänyt kivoja vaatteita edullisesti. Takkeihin ja kenkiin voin laittaa enemmän rahaa, ne mulla yleensä onkin monta vuotta käytössä kun satsaa laatuun. Käyttövaatteista en raski monta kymmentä euroa "pulittaa". Sama oikeastaan koskee lasten vaatteissa. Kotona tykkään kulkea villasukat jalassa ja rennot vaatteet päällä. Juhliin on kiva sitten kunnolla "pänttäytyä" meikillä, koruilla ja kivalla asulla. 

Monesti vaatteista näkee minkälainen tyyli ihmisellä on myös sisustuksessa ja mistä väreistä hän tykkää.

Huivista on moneksi
Huivihan voi olla esimerkiksi ns.vierasnaulakossa kivana koristeena ja ns. lähtövalmiina. Ison huivi voi toimia tuolin tai sängynpäässä torkkupeiton korvikkeena. Miksi piilotella kaunista huivia kaapissa?
Tässä muutama kuva huivista. Yritin laittaa video pätkän netin kautta miten huivi muuttuu moneksi. Kokeilen sen laittaa fb-sivulleni muuttuvakotini Päivi s sivulle...katotaan onnistuuko :)
Tässä taittelin huivin kaksinkerroin ja toin huivin kokonaan eteen.

Mustalla nahkavyöllä solmin vyötäröltä kiinni ja Arkhen kaunis rintakoru koristaa huivia. Sopii esimerkiksi hyvin alkuillasta pikkujouluissa kotelomekon tai pitkän mekon kanssa. Itellä tahtoo olla aina kylmä, jos on hihattomassa varsinkin talvisin.
Arkhen kauniin rintakorun voi tilata netin kautta. Osoite löytyy sieltä Arkhee/arvonta osiosta ja vielä voi sieltä osallistua arvontaan :)Kevät takkiin myös kokeilin arkhen rintakorua ja sopii minusta ko nenä päähän :)


Tässä olen laskenut huivin olkapäille rennosti ja lasketuu takaa myös kivasti. Kiva asu esim. alkusyksyllä kun ilmat alkavat viilenemään .

Oikein rentouttavaa viikonloppua kaikille, mie ajattelin syödä hyvin ja vain "naatiskella" tekemättä mitään isompia juttuja. Ensi viikolla jos kaivais ne jouluvalot sitten esiin :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti