maanantai 17. marraskuuta 2014

LAPPI SISUSTUKSESSA/ARVONNAN VOITTAJA

17.11.2014


Nyt on levätty ja otettu rennosti koko viikonloppu. Viikonloppu meni lähinnä lentopallon merkeissä. Blogin kirjoittelu jäi nyt kokonaan, mutta tänään korjaan asian :). Lopuksi sitten se kauan odotettu arvonta.

Lappi sisustuksessa

Mitä on seurannut sisustuslehtiä ja Instagrameja, niin erinlaiset taljat ovat sisustuksessa vahvasti mukana ja koristeeksi on nousseet poronsarvet seinälle tai kattaukseen/koristeeksi pöydälle. Itse olen myös tilannut poronsarvia joulukoristeeksi ja haaveessa olisi ulos penkille porontalja...yhden taljan olisin saanutkin, mutta oli turhan kallis ulos laitettavaksi. Etsintä siis jatkuu.

Taljat tuo kivaa lämpöä sisustukseen näin talvella. Jos olisi itsellä talvi asuttava mökki, niin siellä varmasti olisi porontaljoja, kynttilöitä paljon ja koristeena poronsarvet seinällä...tuo kivaa tunnelmaa ja sopii hyvin tänne Lappiin :)


Ystävältäni Susannalta sain kuvia lainata blogiini. Hän oli kivat jakkarat tehnyt puupölkyistä ja pienet porontaljat laittanut lämmitteeksi pölkkyjen päälle. Ihanat :) Näissä kelpaa kyllä pakkasella istuskella ja juoda lämmintä glögiä. Kivat jakkarat myös sisälle esim. takan eteen. Tässä Susanna oli valkoisella spray maalilla maalannut poronsarvet.Susanna oli laittanut kivat höyhenvalot koristamaan sarvia, tunnelmallista :)
Pentikin porot löytyy monen pohjoisen ihmisen kodista.

Taljoja löytyy kotoa 2 kappaletta. Kuvassa Eamesin keinutuolin päällä aito lampaantalja. Ostin Home Nordin liikkeestä, kun oli -20% alennus. Laitan taljan esille, kun alan laittaan joulua kotiin.
Mielestäni taljoja voi olla useampiakin, voi sijoitella niitä esim. tuolien, sohvan ja sänkyjen päälle. Käy hyvin sängyn viereen lattialle...mikä sen mukavampaa kun paljaat varpaat aamulla astelee pehmeään taljan päälle.

Toinen aito lampaantalja löytyy vanhimman tytön luota ja on puhtaan valkoinen. Ostin Prismasta tytölle viime jouluna joululahjaksi.Tämä pieni valkoinen talja on ostettu Rustasta 6 euron hintaan ja pidän sitä ulkona tällä hetkellä koristeena penkillä, johon suunnittelin sitä porontaljaa :)


Tässä on ns. tekoturkis peitto, jota tällä hetkellä pidän Eamnesin keinutuolin päällä. ( kuva otettu värihaaste tehtävässä, värinä harmaa).Kyllähän tuoli ihanan houkuttelevalta näyttää, onhan tuohon kiva pakkasella  käärintyä :) glögilasin kanssa.


DADDADAAA..........NYT VIHDOIN JA VIIMEIN SE ARVONTA. Blogi yhteistyössä Arkhen eli Rakennusarkkitehdin Henna Aspegrenin vaneri töitä oli palkintona arvonnassa.

Arpa onni suosi Minna Pekkalaa. Onnea Minnalle ja kiitos kaikille osallistujille :) Minna voitti Arkhen lumihiutale ison alustan ja 6 kpl pientä alustaa. Voittajalle toimitetaan palkinto kotia :)

Arkhen tuotteitahan voi ostaa netin kautta osoitteesta:

http://arkheen.mycashflow.fi/Hyvää alku viikkoa kaikille !!!

Päivi S

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti