lauantai 27. joulukuuta 2014

JOULU OHITETTU

27.12.2014

Joulu on takanapäin ja arki koitti viimein. Ekana kauhea "hössötys" joulun kanssa ja sitten se on salaman nopeaa ohi. Ite en kyllä kuulu näihin "hössöttäjiin". Vuosi vuodelta tuntuu, että joulu menee rauhallisemmin ja ei ota stressiä. Kivahan on laittaa joulukoristeita, askarella lapsen kanssa ja leipoa vähän joulujuttuja.  Lahjatkin tuli hommattua kahden päivän aikana, joita kerty yksi Ikean kassillinen. Kellään ei ollut isompia toivomuksia, onneksi.
Joulu meni rauhallisissa merkeissä. Syöden hyvin, vähän kylästelyä ja melkein joka päivä tuli saunottua. Kävin myös haudoilla,  pakkas mittari näytti lähemmäs -25 astetta ja kylmä viima puhalsi..joten oli todella pikainen käynti. Ulkona ei tullut kyllä muuten oltua.
Nyt onkin mennyt kolme päivää yskien, nenä valuen, kurkku kipeänä ja äänikin on ko Paula Koivuniemellä :)
Mikäpä sen mukavampaa. Takassa tuli, villasukat jalassa, suklaata ja tv "hömppää". Joulun aikana tuli kyllä niin surkeata ohjelmaa, onneksi netflix on olemassa :)
Lauantain lääkkeet ja lemppari karkkia suklaan lisäksi hopea toffeeta :)...eiköhän näillä parane ?Kynttilät palamaan...vähän ärsyttää ko valuvat tuolla lailla. Tässä näkee ko ostaa halvan kynttilän :(

Nyt on aika polttaa kynttilöitä ja paljon :)
Huomenna varmaan jo parempi olotila ja jaksaa keskittyä paremmin tähän blogini päivittämiseen.


Hyvää ja rauhallista lauantai- iltaa kaikille !!!


Lapland girl :) :) :)

Päivi S

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti