torstai 10. tammikuuta 2019

Kevytyrittäjäksi


Pientä muutosta elämään näin vuoden vaihtuessa ja uusia haasteita.


Olen pitkään haaveillut yrittäjyydestä ja monet kaverit/tutut siihen antaneet lisäpotkua ja patistaneet minua tähän useamman kerran. Pari yrittäjäkurssiakin on takanapäin, joten ei mistään hetken mielijohteesta ole kysymys. Ensimmäinen yrittäjäkurssin kävin reilu 10 vuotta sitten ja toisestakin  tulee kohta jo kolme vuotta. Ehkä nyt on oikea aika tarttua tuumasta toimeen :)

Kesän jälkeen sain osa-aikaisesta työstäni kokoaika työn, joten uskaltauduin nyt vuoden alussa hypätä kevytyrittäksi eli kovin korkealta en voi tippua alas ja riskejä on vähän. Kevytyrittäjyys on siis sivutyöni.

Työn kuva liittyy  vahvasti sisustamiseen eli  sisustussuunnittelua, konsultointia  ja myytävien asuntojen stailauksia.
Työhän ei ole sinäänsä uutta, koska olen näitä tehnyt edellisissä työssäni ja myös koulu aikana. 

Kevytyrittäksi aloin Ukko.fi kautta, joka hoitaa kaikki mahdolliset paperityöt sekä byrokratian. Vielä en voi sanoa kokemusta tästä, mutta varmaan vuoden jälkeen olen viisaampi. 

Pari pienempää  kohdetta on nyt kevään aikana tulossa eli pääsen pikku hiljaa tähän yrittäjyyteen kiinni. Hiljaa hyvä tulee. Vielä en ole kauheasti mainostanut, mutta tarkoitus tähänkin paneutua nyt kevään aikana.

Blogini yläpalkissa on linkki PROJEKTIT
Tätä linkkiä yritän nyt päivittää säännöllisesti. Muutamasta projektista on tulossa päivitystä myös tänne blogiini, joten olkaahan kuulolla.  Tietysti projektit julkaisen asiakkaan luvalla.
Otahan yhteyttä jos tarvitset apua johonkin projektiisi :)

paivi.salmi10@gmail.com

6 kommenttia: