keskiviikko 31. joulukuuta 2014

KATSAUS VUOTEEN 2014

31.12.2014

43 Päivitystä takana, saldo 12 385 katselukertaa ja lehteenkin on päästy :) jutun kera ja blogistiksi Pohjolansanomiin...ei voi olla ko tyytyväinen näistä reilusta kahdesta kuukaudesta :) ja ISO kiitos kuuluu teille!!!

Moni varmaan miettii, että miksi yleensä pitää blogia?
Entisessä työpaikassa oli blogi, jota päivitettiin ja jokainen meistä sai heittää sinne ideoita ja kohteita mitä päivitettäis. Hyvä ystäväni ehdotti silloin minulle, että alkaisin ite pitämään omaa blogia. Koska aina käydessä meillä oli erinnäköistä.  Vastaus oli silloin, että onko se vähän tyhmää nyt esitellä omaa kotia ja aikaakin se vaatii. Nyt kun jäin syksyllä työttömäksi, niin ajatus alkoi omasta blogista kaivertaan ja ajattelin, ettenhän mie nyt ainoa ole maailmassa ja nythän on sitä aikaakin. Tykkään tehä käsillä kaikenlaista ja miksei niitä ideoita jakaisi myös muille. Sisustaminehan on aina kiinnostanut ja yritän pysyä ajanhermoilla.  Tykkään vaihtaa tekstiilejä, tavaroiden paikkaa ja tehä erinlaisia asetelmia yms. Muoti ja matkustaminen on myös lähellä sydäntäni eli niistä tulee myös joskus päivityksiä. Joskus voin heittää reseptin jostain piirakasta tai pikkuleivistä. Yleensä minun reseptit onkin helppoja...sekoita aineet ja uuniin tai sekoita aineet ja jääkaappiin :)
eli ei mitään gurmee annoksia ole luvassa :)

Tässä vähän muistelua taaksepäin mitä olen päivittänyt.Vanhin tyttö muutti omaan asuntoon ja ns. entinen huone sai uuden ilmeen.Tytön 25m2 vuokra-asunto sai uuden ilmeen pienellä tuunauksella.Värihaaste ja 6 eri väriä samasta kuvakulmasta, tässä värinä harmaa.
Esittelyssä talo, jossa vanhaa on kunnioitettu arvokkaasti.
Keittiöremontti
Lamput osa 1 ja 2
Tavarat vaihto paikkaa
Jouluaskarteluun on kuulunut, kortit, tontut, paketointi ja kuusenkoristeet darwinmassasta.


Lappi ja luonto sisustuksessa.
SisustussuunnitelmaniJoulukalenteri
Joulu ohi, joten joulukortit sai uuden paikan :)
Maalipurkeista tein tytölle hyllyn.
Arkhen kanssa yhteistyö ja arvonta.Jakkara sai kodin :). Reissussakin tuli käytyä viidessä eri maassa ja 9 eri kaupungissa. Vuonna 2015 taitaa reissut jäädä vähemmälle ko on työttömänä :(
Kuva viime reissusta Bremenin joulumarkkinoilta.


Tässä oli muutama kuva päivityksestäni. Uusi vuosi kohta vaihtuu ja on taas lupausten aika. Fb:n kautta on tullut kaksi haastetta, joihin olen luvannut lähteä mukaan. Yksi on, että pitää juoda vettä 3 litraa päivässä ja toinen oli, ettei vuoteen saa ostaa yhtään vaatetta itselleen...lukuun ottamatta sukkia ja pikkuhousuja :). Tuo ensimmäinen haaste taitaa olla itelle haastavampi.

Lopuksi vielä helppo sinihomejuusto piirakka -ohje, jonka tänään tekasin.

Pohja:

2dl kaurahiutaleita
1dl vehnäjauhoja
1/4 tl suolaa
1tl leivinjauhetta
75g voita
1/2 dl maitoa

Nämä nypitään ja painellaan vuokaan. Paisto uunissa 200 asteessa  10 minuuttia.

Täyte:
2 munaa
2dl maitoa
1/2 dl vehnäjauhoja
3dl juustoraastetta
150g sinihomejuustoa

Paistetaan ensin pohja 10 min. ja sitten täytteen kanssa 15 min.

Sopii hyvin esimerkiksi fetasalaatin kanssa.


Hyvää ja antoisaa uutta vuotta 2015 kaikille!!!

Päivi S

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti