perjantai 30. tammikuuta 2015

Hempeilyä

30.1.2014

Eilen kauppareissulla tuli ostettua pitkästä aikaa sisustuslehti. Kerroinki jo aikaisemmin, että yhtään sisustuslehteä en ole nyt tilannut ja irtonumeroita ostan kiinnostavan jutun tai inspirovien kuvien takia. Nyt en pystyny tätä  Plaza lehteä selailemaan, koska siinä oli kelmut päällä. Lehden houkutti ostamaan kaunis kansikuva ja Nutisal natural mix pussi :), joka tuli kylkiäisenä.

Lehden kannessa oli kaunis kuva olohuoneesta, joka oli vaalea ja pirteyttä oli haettu Hay sarjan tyynyillä ja torkkupeitolla. Kodikuutta tuo viherkasvit ja kukat. Lehteä ostaessa kiinnitin kaupan kukkavalikoimaan ja ostinkin hempeän rosanvärisen tulilatvan. Tulppaanikimput olisi myös houkuttanut ostaa, mutta jos tästä saisi vähän pitemmän aikaa nauttia. Vaaleaan pohjaan saa pienillä jutuilla uutta ilmettä.

Siitä se ajatus sitten lähti...


Pastillivärithän on tulossa taas muotiin ja lehden innoittamana päätin kokeilla olohuoneeseen vähän hempeämpää ja romanttisempaa sisustusta.
Hay pikkupöytään laitoin roosan värisen Iittalan kivituikun ja kellarin varastosta hain torkkupeiton. Peitto oli kyllä vähän ryttyinen...annetaanko anteeksi :)


Tulilatvan laitoin Pentikin kirkkaaseen astiaan.Hempeän roosan värisen tyynyn löysin toisen tyynyn sisältä. Tyynyjä "muutama" kertynyt vuosien saatossa, joka on yx heikkouteni :)

Vaaleanpunaista taidan laittaa vasta lähemmäksi kesää ja kiva tuoda omasta kukkapenkistä vaaleanpunaisia pioneja vaasiin :) Kyllä heti tuli kesäinen ja raikas fiilis :) Jotta se totuus ei unohtuis, niin tässä muutama kuva. Mitä täällä on harrastettu :)


On ulkoiltu pikkasen ja otettu kauniista koskemattomasta luonnosta kuvia :)


Ja tehty ja tehty lumitöitä, että kohta meinaa huumori loppua :)
Alkaa paviljongin kattokin muovatua lumesta, tuijatkin ovat siellä jossain, naapurin koivu uhkaavasti kallellaan meillepäin ja kotikatukin on ko sadusta. Kadulla lumi painanut oksat, niin että kohta "kattona" oksat. Jos joku kaipaa ruumillista liikuntaa, niin tervetuloa vaan luomaan lunta...tätä piisaa :)

Viikonloppuja kaikille :)

Päivi S

1 kommentti: