lauantai 31. tammikuuta 2015

Ihastettu ei vihastettu maljakko


31.1.2015

Se olis tammikuun vika päivitys. Tammikuussa olen kirjoitellut tuttavani sauna ja pesuhuone projekteista, matto asioista ja kertonut kodin säilytysratkaisuista. Muutama design juttukin on tullut kirjoiteltua ja välillä on hempeiltykkin sisustuksen kanssa. Suunnitelmissa makuuhuoneeseen uutta ilmettä ja eiköhän helmikuussa saa sen sitten tehtyäkkin, joista laitan sitten päivityksen kuvien kera :) 

Eilen tulikin vaihteeksi tehtyä lumitöitä oikein olan takaa ja illalla innostuin lähteen pitkästä aikaan body pumppiin. Tunnin menin melkein samoilla painoilla mitä ennenkin, paitsi olkapää ja ojentaja sarjat. Lumityöt muistutti lihaksia ja tänään on kyllä ollutkin joka lihas kipeänä. Ite tykkään laittaa hyvästi painoa tiettyihin liikkeisiin, että lopussa saa irvistellä ja hikikin saa kunnolla tulla. Tietää tehneensä :) Palkinnoksi hain kaupasta melkein kilon irtokarkkipussin :)

Tänään otettu rennosti ja vähän naapurin rouvan kanssa tutkisteltu eri kuvankäsittelyohjelmia...eli luvassa lähiaikoina vähän erinlaisempiakin kuvia :) Ekana pitää paremmin tutustua ja kokeilla. Aikaahan tuolla saa kyllä kulumaan ja ihan huomaamatta :)

Vähän sisustukseenkin liittyvää asiaa. Olen monesti saanut ystäviltä ja tuttavilta kyselyä tästä maljakosta.
Maljakko on pentikin ja on tosi näyttävä  60 cm korkeudeltaan. Laitoinki lempikukkani välistä tähän astiaan. Oli vissiin ollut kilttinä :)


Maljakossa hyväpuoli, sen voi kääntää toisinpäin eli korkea osa jalka tulee ns.vaasiksi. Korkeaan osaan olen esim. kesäksi hakenut omasta penkistä pioneja ja ovat tosi kivan näköiset.
Matalaan osaan voi laittaa kukkia ja talvella olen pitänyt myös kynttilää. Joulun allahan mulla oli maljakossa hyasintit, jotka ovat kuvassa ihan kuihtuneet...nehän saivat jatko-ajan käsittelyssä ja siirsin ne kastehelmen jälkiruokakippoihin pienen karsimisen jälkeen.


Hyasintit ko päätyivät toiseen paikkaan, niin oksan ja kävyn laitoin jouluna maljakkoon.


Värihaastekuvassa mulla onkin kynttilä kuvassa :)

Korkeaan osaan voi jouluksi laittaa esim.joulupalloja tai tehä jonkun kivan asetelman. 

Miten maljakko päätyi kotiini?

Kun oli aikaisemmin Sisustusneuvojan Värisilmäliikkeessä, niin meillä töissä oli erinlaisia malliloosseja, joita sisustettiin erinlaisilla pintamateriaaleilla ja eri liikkeistä saimme heidän tuotteita ns. näytille ja mainostimme samalla heidän  tuotteita/liikettä. Oli huonekaluja ja sisustustavaraa eri liikkeistä. Minusta liikkeissä pitäis olla enemmän yhteistötä keskenään ja mainostaa paikallisia tuotteita/liikettä samalla...sehän ei ole keltään pois. Vaan enemmänkin hyvää palvelua. Tämän maljakon ostin liikkeen omistajalta malliloossista, kun vaihdettiin uudet sisustustavarat loossiin. Oli hyvä ostos :) Tätä maljakkoa ei enää kuuleman valmisteta.


Huh,Huh...

Mie vielä mussuttelen eilisiä irtokarkkeja, en saanut eilen ihan kiloa syötyä ja kohta painelen sokerihumalassa sänkyyn. Tuleekohan siitä krapulaa :) ? No, jos ei krapulaa niin varmaan vettä saa ainakin juoda. Vettä olen yrittänyt juoda haasteen mukaan ainakin sen 2 litraa. Muistin aikana vesipullon täyttöön ja sänkyä kohden :)


Päivi S

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti