torstai 29. tammikuuta 2015

Suunnitelmia makuuhuoneeseen

29.1.2015

Tammikuukin alkaa kohta olemaan lopuillaan ja lunta tulee täällä koko ajan. Luvannut moneksi päiväksi lumisadetta, joten kolaus hommat jatkukoon. Saa nähdä sitten kun lumet ovat sulaneet, miten pensaat ovat tykkääneet kunnon lumimassasta? Koivuangervot pitää muutenkin kyllä leikata aikalailla, viime vuonna jouduin aika paljon karsiin huonoja oksia. Aiheeseen...

Aikaisemmin kerroin, että pellavaiset petivaatteet olisi hankinta listalla ja ajattelinki kohta laittaa ne tilaukseen. Samalla miettinyt jo kesää ajatellen uusia kevyempiä verhoja ja uutta vaaleampaa mattoa. Nykyiselle makuuhuoneen verholle  ja matolle on jo toinen paikka toisessa huoneessa. En omista monia verhoja ja enkä mattoja, joten yritän huoneesta toiseen aina vaihtaa.


Makuuhuoneessa on Marimekon Moments verho yksin kappalein, joka on sijoitettu vasempaan reunaan. Tähän tilalle olen ajatellut valkoisia pellavaverhoja, jotka vähän kuultavat läpi. Verhot saisivat kevyesti poimutella. Saattaisin ehkä laittaa yhden verhon, en haluaa kuitenkaan peittää ikkunaa. Jos kaksi verhoa, niin mahdollisimman reunaan, mitä tanko antaa myötä. Verhotankon olen makuuhuoneessa nostanut mahdollisimman korkealle, että huonekorkeus näyttää korkeammalta. Teki ihmeitä muuten aikaan :)Olen miettinyt valkoisten ja ihan pellavanväristen välillä kummat valitsen, saa nähdä kummat sitten tulee tilattua?


Samoilla tyynyillä pitkälti mennään, mutta joku uusi kiva kuosi piristykseksi olisi kiva tuoda.


Haavelistalla olisi myös löytää tämän tyylinen kudottu torkkupeitto, pitää äidille tehä tilaus. Nimittäin tykkää kutomisesta. Mulle ei ole suotu niitä lahjoja :(


Miettinyt sisustustarran poistoa, ollut jo useamman vuoden. En ole vielä keksinyt siihen mitään järkevää. En haluaa kuitenkaan, että joka seinällä on joku juttu. Sängyn vasemmalla seinällä on seinän levyinen kuvakollaasi, joka on vielä kesken. Päädyn päälle varmaan keksin jonkun kivan jutun, kun saan nyt kaikki  muut ostettua.


Sängyn päässä on Ikean pitkä taso, tästä olen aikonut luopua jossain vaiheessa kun löydän sopivan matalan penkin. Tyylillesti tuleva penkki on samaa tyyliä kuin tämä taso, mutta matalampi ja lyhyempi.


Maton olen teettänyt ja on tosi laadukasta tekoa, jos vertaa esimerkiksi yläkerran aulan mattoon. Siitä sitten joskus päivityksessä :) Tämän tilalle hakusessa  uusi vaalea matto.
Kesällä menee vaikka ilman mattoja :), jos sopivaa ei tule vastaan.String bocket hyllyä olen miettinyt Ikean taulun tilalle. Tähän esim. saisin osa koruista laitettua  Iittalan vitriini rasioihin ja muuta kivaa. Yksi srting hylly on työhuoneessa, johon on kerätty matkoilta ostettuja juttuja.
Makuuhuoneen Kartellin  kattolamppuYö pöytä valaisimina Arte Tolemon pöytälamput.
Joko teillä on haettu sisustukseen keväisempää ilmettä?
Itelle ainakin, kun valoa tulee enemmän ja päivä pitenee, niin sisustusvimma taas iskee. Makuuhuonehan ei ole kovin iso, joten ei voi kauheasti järjestystä muuttaa, vaan ilmettä saa tekstiileillä. Yläkerrassa olisi isommat huoneet ja joskus haaveillut sinne makuuhuonetta.

 Kivaa torstaita kaikille!

Fb-sivuni osoite on nykyään Muuttuvakotini Päivi S. Käyhän kurkkaan :) Saa tykätä ja jakaa, jos haluaa :)


Päivi S


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti