tiistai 20. tammikuuta 2015

Pihistä vai panosta ?

20.1.2015Yksi suosikki merkeistäni on Muuto, jonka tuotteita löytyy esimerkiksi nämä hauskat ripustimet. 
Suosittuja The Dots -ripustimia on saatavilla myös yksittäin - voit täydentää The Dots-asetelmaa erikokoisin ja -värisin osin. Saatavilla on kolme eri kokoa. The Dots -ripustimien suunnittelijat Tveit & Tornøe kertovat tuotteesta: "Tämä pieni ripustimien perhe on ystävällinen lisä jokaisella seinällä. The Dots on ylpeä pyöreistä muodoistaan ja kohtelee vaatteitasi mitä suurimmalla huolella. Ripustimet voidaan asentaa seinälle haluamiisi muodostelmiin."

Valmistaja
Muuto
Design
Tveit & Tornøe


Koot
Iso: halkaisija 170 mm, Keskikokoinen: halkaisija 130 mm, Pieni: halkaisija 90 mm

Panosta


Näitä ripustimia tosiaan saa monessa värissä ja puulajissa. Tässä kuvassa on tammen sävy, joka kauniisti sopii harmaata seinää vasten ja tammisen lokerikon seuraksi.


Kuistiin valitsin mustat Dots-ripustimet. Käsilaukut oli aina missä sattuu ja ei tahtonut löytyä niille oikein kunnon paikkaa. Miksi piilottaa kauniit laukut ko voi laittaa ne esille.Tässä kokoa keskikokoinen ja pieni.


Ripustimet sopii hyvin laukuille, hatuille ja huiveille. Takit joutuu laittaan hupusta tai kauluksesta roikkumaan. Takinlenkki on liian pieni näihin :(

Ripustimet jouduin laittaan kuistiin lähelle oikeata nurkkaa, koska vasemmalla on heti naulakko takeille.
Ripustimet on minusta hauskoja seinässä, vaikkei niissä olisi mitään roikkumassa.


Tytön huoneessa odottaa vielä asennusta Dotsit. 
Jääneet laittamatta ko järjestystä vaihdoin.


Tarkoitus on laittaa Dotsi ripustimet ikkunoitten väliin hyllyn yläpuolelle eri tasoon, saa tyttö laittaa pienet käsilaukkunsa roikkumaan niihin.

Pihistä


Ikeasta löysin samantyyppiset ripustimet vanhimman tytön huoneeseen ja eivät maksaneet ko 2 euroa/kpl. Näitä oli vaan yhtä kokoa ja 4 eri värivaihtoehtoa. Musta, punainen, valkoinen ja sininen. Näihin on myös tarkoitus laittaa laukut roikkumaan tytölle.


Tässä kuvassa kivoja Muuto tuotteita. Hox, tässä kuvassa muuton hylly josta otin mallin maalipurkeista tehtyyn hyllyyni ja säästin monta sataa euroa :) Otsikko maalipurkeista hylly löytyy aikaisemmista päivityksestäni.


Dotsi ripustimia myy monet verkkokaupat. Ite olen tilannut Finnishdesign verkkokaupasta. Hinnat vaihtelevat koon/materiaalin mukaan n.18-25€/kpl.
Itelle haluttais vielä kuistiin yksi keskikokoinen vaalean puun sävyinen mustien Dotsien kaveriksi.
Onko teillä käsilaukut esillä ja jos, niin miten olet laittanut ne esille??? Hylly, naulakko, lokerikko...?

Päivi SEi kommentteja:

Lähetä kommentti