sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Sisustussuunnittelu apuna 2/3


11.1.2015

Kerroinki viime päivityksessäni 8.1.2014, että olen ollut tuttavalleni apuna pesuhuone,wc,sauna ja kahden pukuhuoneen suunnittelussa. Viime kerralla kerroin yläkerran wc/pesuhuoneen suunnittelusta ja nyt päivityksessä käyn yläkerran  toista pesuhuonetta ja pukuhuonetta.

Tämä pesuhuone on kahden vanhemman ihmisen valtakunta, josta mennään makuuhuoneen kautta pukuhuoneeseen ja sieltä pesutilaan.


Makuhuoneen kautta pukuhuoneeseen. Vanhat puiset komerot saivat uuden valkoisen maalipinnan. Miksi heittää hyvät kaapit roskiin, ko voi vähän tuunata :) Tuli tosi kivat.
Pukuhuoneesta näkymä pesutilaan. Sama lattialaatta 10x10 jatkuu pukuhuoneesta pesutilaan. Sävynä pehmeä hiekan sävy. Pyyhepatteri seinällä kuivattaa pyyhkeet nopeasti.
Näkymä pesuhuoneesta pukuhuoneeseen. Iso peili antaa avaramman ja isomman vaikutuksen huoneeseen. Seinät ja katot ovat saaneet myös uuden pinnan. Kartellin tuoliin voi istahtaa ja rauhassa pukeutua. Jokaisessa kodissa pitäisi olla joka naiselle pukeutumistila, eikös niin :) ?Pesuhuoneen luxsusta poreamme. Seinälaatat ovat hiekan sävyä ja kokoa 20x50. Koristeeksi valittiin pientä mosaiikkia, jossa on ihania hiekan, harmaan eri sävyjä ja pieni ripaus hopeaa/kultaa. Hopeinen laattalista viimeistelee laatoituksen. Shamppoo kolot on myös tänne pesutilaan tehty, ei haluttu ylimääräisiä metallisia "häkkyröitä" seinille. Suihkunurkkaus,väliseinää hyödyntäen on rakennettu shamppoo kolot.Tilaan ei haluttu  ihan putaan valkoisia laattoja, vaan pehmeyttä ja lämpöä tuomaan tilaan. Laatoiksi valittiin ajattomat ratkaisut. Esimerkiksi jos  myymässä taloa niin uskon, että monia silmään mielyttää ns. maanläheiset sävyt ja yksinkertaiset tehostelaatat.Porealtaan vieressä on allastaso. Kaapistoksi valittiin kuultovalkeaksi käsitelty tammi. Tällä saatiin lisää lämpöä  tilaan ja uskon, ettei myöskään vuosien saatossa niin helposti kellastu.
Kartellin kevyt tuoli sopii hyvin myös suihkutilaan, ei säikähdä kastumisesta :)Pienet yksityiskohdat ovat tietysti tärkeitä :)
Kyllä kelpais mullekkin tällainen pesutila, en laittais vastaan :)

Mitäs tykkäsit?

Käykäähän antamassa kommentteja :)


Päivi S

7 kommenttia:

 1. Teillä on upea koti, ehdottomasti täytyy jäädä seurailemaan blogiasi :)

  VastaaPoista
 2. Ihana pesutila joka kelpais kyllä mullekkin! Varsinkin nuo mosaiikki koristeet on aivan upeita :)

  VastaaPoista
 3. Joo, joka naisen unelma oma poreamme ja pukuhuone :) Mosaiikki kaunis myös livenä, ihanat maanläheiset sävyt.

  VastaaPoista
 4. Mistä noi laatat on, siis sekä seinä- että lattialaatat? Ja koristemosaiikki. Ja muistatko vielä minkä nimisiä nuo laatat on :) Kivalta näyttää!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laatat ovat Värisilmän valikoimasta. Uudesta Värisilmän laattakuvastosta löysin tuon mosaiikin ja löytyy sivulta 119.Peruslaattoja en siitä nyt löytänyt. Voin tiedustella liikkeestä mikä laatta kyseessä. On monta vuotta aikaa kun remontti on tehty, että saako enää kyseistä laattaa? Vastaavia varmaan löytyy Värisilmän valikoimasta. Ite kans tykkään kokonaisuudesta, on kuitenkin lämmin ja kodikas tunnelma. Miepä palaan asiaan, jos saan tiedon noista peruslaatoista :).

   Poista
 5. Hanna. Kyselin Värisilmästä ja lattialaatta vois olla Concept beige 10x10 ja seinälaatta Vision white 20x60cm.

  VastaaPoista