tiistai 13. tammikuuta 2015

Trendiä...


13.1.2015

Viikonloppuna innostuin vähän ohentaan pölykerroksia sieltä täältä. Samalla vaihdoin vähän keväisempää ilmettä ja karsin vähän tavaroita kaappiin. Kipinän sai oikeastaan tähän joululahjaksi saamani kastehelmen tuikkukippo, joka on väriltään turkoosi. Turkoosi sisutuksessa on yx lemppari väreistä sisutuksessa, pienin ripauksin. Kesemmällä mielestäni käy hyvin roosan/pinkin kaveriksi. Turkoosit mariskoolit  myös kaivoin kaappien kätköistä samalla, kun vietettiin tytön syntymäpäiviä. Niihin sai kivasti kaikki keksit esille ja toi kivaa pirteyttä, muuten vaaleaan kattaukseen. Turkoosi on myös tytön lemppariväri :)


Alvar aallon  kirkkaat maljakot saivat kaveriksi turkoosin pienen maljakon. Tämän olen myös saanut lahjaksi :) Tietävät mistä meikäläinen tykkää :)Marimekon lumimarja kankaasta tehty verhot saivat tulla jouluverhojen tilalle ja pieni turkoosi mariskooli pääsi muitten tavaroiden seuraan. Pieni ripaus turkoosia siellä täällä :)Aarikan kynttelikkö pääsi tv-tason päälle ja sai turkoosin kynttilän. Mulla olis ollut varastossa turkoosin sävyinen kangastaulu seinälle, mutta en tuonut sitä seinälle...tulee ehkä jo liikaa turkoosia ? Vanhat kangas taulut saivat jäädä. Nopeastihan nuo vaihtaa, jos siltä tuntuu.Festivo kynttiläjalat päätyivät ruokailutilaan ja kirkas maljakko sai orkidean...ei ole muuten aito :) Lehdet ovat aitoja. Olen vain iskenyt teko orkideat astiaan ja jättänyt hyvässä kunnossa olevat lehdet siihen. Moni luuleekin, että ovat aidot. Ovat Sian valikoimasta ja minusta niillä on tosi aidon näköisiä. Inhoan muuten muovikukkia, mutta nämä on niin aidon näköiset :)Lempikukat tulppaanit pääsi kirkkaaseen astiaan. Ostin värikkään kimpun, tavallisesti suosin yksivärisiä.  Jääpalat onki sulaneet astiassa. Laitan monesti lunta tai jääpaloja pohjalle, pysyvät näin paljon pitempään hyvänä, suosittelen kokeileen. Jääpalatkin antavat kivaa ilmettä kirkkaaseen maljakkoon. Ikean petroolin värisen lasipullon ja Iittalan kynttilä kaivoin kaappien kätköstä esille.Otin vanhat tyynynpäälliset esille, nythän on graaffiset ja geometriset kuviot ja harmaan eri sävyt 2015 trendiä. Olen nyt sitten trendikäs :) Harmaa antaa kivaa pehmeyttä, entisten mustien tyynyjen tilalle.Eri värisillä mariskooleilla saa kattaukseenki vähän väriä. Sisustin siis olemassa olevilla vanhoilla tavaroilla. Tulppaanit oli ainoat, jotka hain kaupasta.
Kunnon kaloripommia on vielä jäljellä, joten taida lähteä keittään hyvät päiväkahvit ja saatanpa ottaa palan kakkuaki :)
Jos loppuviikosta iskis se kuntoiluvimma, joka on nyt piiiiitkään ollut kadoksissa :(.

Huomenna jatkuu sisustussuunnittelu apuna 3/3 osa, väliin vähän erinlaista päivitystäkin :)

Hyvää tiistaita kaikille !!!

Päivi S

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti