keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Uudistusta kotona ja blogi rintamalla.


28.1.2015

Eilen oli täällä päivällä aivan ihana ilma, aurinko paistoi ja luonto näytti uskomattomalta. On se ihanaa asua Suomessa, kun luonto vaihtuu vuodenaikojen mukaan. Otin ulkoa muutaman kuvanki ja kun tulin kävelylenkiltä, niin mitä huomasinkaan...

Toissa päivänä jäi auto kinokseen ja siinä lapioinessani tuli koivuangervot esiin. Tosiaan lenkiltä tulin, niin hoksasin oksat lumikasasta, jotka päätyivät  sitten maljakkoon. Tulppaanikimput vaihtuivat välillä vähän karuisempaan ilmeeseen :) Mieli olisi kyllä enemmin ollut laittaa tulppaaneita vaasiin, kun ilmakin oli ihanan keväinen.Pentikin mehiläispesä maljakko sai välissä vähän karuisempaa ilmettä :) koivuangervo oksasta.Pentik, Iittalat ja Ikeat  olohuoneen pöydällä. Lenkin varrelta näppäsin muutaman kuvan. Lunta on nyt tullut oikein olan takaa, ettei ole meinannut lumikolan kanssa perässä pysyä. Olis vähempikin riittänyt. Luontohan näyttää kauniilta.
Ulkoilessa varsinki talvella. Mulla on ongelmia kuivien silmien kanssa ja joudun jatkuvasti käyttään silmätippoja sekä aurinkolaseja. Jos unohdan tipat tai lasit, ei ulkoilusta tule mitään...silmät vuotaa ihan mahdottomasti. Aamulla silmät on ihan nesteessä ja muistutan sammakkoa. Yhden kerran jouduin soittaan töihinki, etten kehtaa tulla ihmisten ilmoille ko muistutan sammakkoa. Lääkäriin tietysti menin ja sanottiin, että liian vähän nestettä silmissä. Tykkäisin ulkoilla enemmänkin, välissä silmät on sen näköiset että olen viikon pillittänyt :(
Eilen tuli myös tehtyä ns. uusi fb-sivu blogistani. Aikaisemmin oli ns. normaali kaveri sivu, johon ei kaikki päässeet.  Blogini sivulle ei ole vielä päivitetty uutta versiota, sekin korjautuu pian. Eli jos nyt klikkaat blogini kautta fb-sivulle ,tulee tämä lumiukko profiili kuva. Tämä fb-sivu poistuu käytöstäni pikkuhiljaa kokonaan. Uusi sivu on Muuttuvakotini Päivi S eli käyhän omalta fb-sivulta tykkäämässä tästä sivusta ja jakaa myös saa , jos haluaa :). Tätä kautta nyt varmaan tavoitan helpommin monen sisustuksesta hurahtaneen :) Lisäsin tähän ns.vanhaan fb-sivuun taustakuvaksi uuden fb-osoitteen myös. Vanha osoite on Muuttuvakotini PS, joka poistuu pikku hiljaa.

Olen nyt lisännyt eri albumeja...esim. Arkhe, jouluisia kuvia, yksityiskohtia kotoa, askartelua. Tarkoitus on kerätä sinne eri aiheista albumeja, tulossa remontti, sisustussuunnitelmiani ym. kivaa. Tarkoitus on pikku hiljaa myös uudistaa blogini ulkonäköä ja pintarestin linkki tulee myös sinne, josta voi käydä klikkaan itelle kivoja kuvia :) 

Pitäähän sitä muutoksia blogi rintamallakin välillä tehdä, ettei vain kotona sisustella :)


KotikatuUusi fb-sivuni Muuttuvakotini Päivi S ja Instasta löytyy myös kuvia.


Hyvää keskiviikkoa kaikille, nyt ei niin hyvä ilma kuin eilen...mutta lumityöt kutsuu :)

Päivi S

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti