tiistai 31. maaliskuuta 2015

Sisustusilta 30.3.2015

Eilen vietettiin luonani sisustusiltaa ja yli kymmenen innokasta sisustukseen kiinnostuneita naisia valtasi talon.

Alunperin idea sai lähtönsä blogini fb-sivun kautta , blogini seuraajaltani Marilta. Mari ehdotti, että olisinko kiinnostunut pitämään ns.kotikutsut ja hän esittelisi Zelected by Houze tuotteitaan kotonani. Lupasin Marille ilmoittaa sopivan ajankohdan, koska remonttikin oli tulossa ja halusin sen tehdä ekana pois alta. Sovittiin ajankohdaksi siis eilinen.

Zelected by House on Ruotsalainen kodinsisustusyritys, jolla on tavoitteena viedä ostokset korkeammalle tasolle.Mikä voisi olla hauskempaa ja inspiroivampaa kuin sisustustuotteiden hankkiminen hyvässä seurassa :).
Suurin osa tuotteista ovat ZbH:n omaa designia, joita ei voi ostaa vähittäiskaupassa.Kokoelmiin kuulu kevät ja syksykokoelma, mutta myöskin täydentävät tuotteet esim. Jouluksi"Christmaz by Houze".
Minun eli emännän tehtäväksi jäi huolehtia tarjoilu puoli. Laitoinki rennolla meinigillä erinlaisia kahvimotteja ja kastehelmen lautasiin sai laittaa tarjottavat. 
Alkuillasta vielä muistin ottaa kuvia, mutta sitten kävikin niin ko yleensä syntymäpäivillä ym. juhlissa...etten muistanut ottaa enää kuvia.

No, onneksi on huolehtivainen naapuri Minna, joka nappasikin kamerellani kuvia...ko emännälle iskee välillä tämä dementia :)
Mieki aukasin sen verran suuta, että kerroin kaikille miten tämä sisustusilta lähti liikkeelle ja kaikille jaoin tällaiset omin pikku kätösin tehty ns."käyntikortit".

Kortti kuvaa ns. taloa :) ja vähän pääsiäisteema mukaan.

Esittelijänä pirtsakka MariTuotteita ns. ripoteltiin esille olohuoneen ja makuuhuoneen puolelle.


Valikoimaan kuuluu mm:ssa sisustustyynyt ja torkkupeitot.


Uutus tuotteita, ihania puuterimaisia sävyjä.
Nahkamatot
Astiat, kynttilät,servetit,koriste esineet ja paljon muuta kuuluu valikoimaan. Mariskooli ei kuulu joukkoon :)Kuvasto löytyy myös nettiversiona netistä. Valitsin muutaman suosikki tuotteeni tästä. Käyhän kurkkaan kuvasto netistä.
Ihania hempeitä sävyjä.Ihania pirtsakan värisiä ja pehmeitä pyyhkeitä.Tyynyfriikkinä tässä oli ihanan hempeät ja kivat tyynyt.Poncho rahin päällä, jota voi pitää myös ns.koristeena esim.sohvalla.Itelle valitisin ponchon, ihana kietoutua terassille iltaisin ko ilma viilenee ja välillä heittää sohvalle koristeeksi, monikäyttöinen.Emännän lahjaksi sain kauniin konjakin värisen tuikkukipon ja sopi kivasti keittiön pöydälle samanvärisen mariskoolin seuraksi. Mari tiesi kyllä mistä väristä emäntä pitää :)
Mari lahjotti arpajaispalkinnon blogiini eli kaikkien blogini seuraajien kesken arvotaan Zelected by House tuote. Arvonta suoritetaan tiistaina 7.4.2015 klo.23.00 eli käyhän liittymässä seuraajaksi, niin osallistut kaikkiin arvontoihin automaattisesti. Valitettavasti kännykällä ei pääse kirjautuun.

Illan aikana oli tietysti vieraille tarjottavaa ja yhdeksi suosiksi tuli äitini tekemä piirakka, josta lupasinki laittaa ohjeen tänne. Laitankin sen teille huomenna...äiti taitaa olla jo unten mailla, en enää kehtaa soittaa ohjetta. Piirakka olikin hyvää, nam.


Taidankin ottaa pienen palan iltapalaksi :)

                             Päivi S


4 kommenttia:

 1. Ihanalta kuulostaa teidän sisustusilta ja kutsuilut olleen :) Mukavaa keskiviikkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva ilta oli kyllä :) Nykyään muutenkin tulee käytyä vähän vieraita, joten oli kiva ko oli ns. naistenjuttuja sai praatita :)

   Muuttuvakotini Päivi S

   Poista
 2. Mukavan kuuloinen ilta ollut siellä ja ihania juttuja!
  Kivaa keskiviikkoa<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sari. Kiva ilta oli ja moni tilasikin ihan kivasti tuotteita. Ite nyt maltoin, etten tilannut ko ponchon...sain lahjakortteja sopivasti, niin ei jäänyt itelle monta euroa maksettavaksi. Samoin sinne kivaa keskiviikkoa :)

   Muuttuvakotini Päivi S

   Poista