tiistai 10. helmikuuta 2015

Homma lähti lapasesta


10.2.2014

( Kuvat otettu kännykällä, joten laatu ei mitä parhain)

Tätä se kotona olo teettää. Vissiin liikaa aikaa pähkäillä kaikkea. Muistan kun olin raskaana,enkä ollut töissä niin milloin mikäkin projekti menossa. No, koskapa sitä
on nyt aikaa tehä sellaisia juttuja mitä on jo pitkään miettinyt, niin miksipä
ei sitten tarttuisi toimeen :)

Makuuhuoneeseen edelleen odottelen uusia tekstiilejä, että pääsis vaihtaan vähän keväisempää ilmettä. Varsinki nyt tuntuu siltä, kun räystäältä tippu vesi ja aurinkokin pilkottaa puitten välistä.
Mittari näyttää +4 astetta...ihanaa :) Miettinyt monesti, että pitäiskö taljat ja karvapeittoot viedä talvi tiloille, mutta kuitenkin lunta on vielä niin paljon ja illat kylmiä. En kuitenkaan taida ihan vielä.

Joo, homma lähti vähän lapasesta, joten aloin makuuhuoneesta sitten repimään tapetitkin pois ko sitä pakettiakaan ei sitten kuulunut.. Ajattelinpas ajankuluksi vaihtaa sinne sitten uudet tapetitkin. Sisustustarran revin jo eilen pois ja tänään ajattelin osan tapeteista repiä ja vähän pakkeloija seiniä sekä maalata pohjamaalilla seinät. Saa sitten tapetit joskus poiski paremmin, kun maali alla.

Tänään roudasin Ikean pitkän tason makuuhuoneesta olohuoneeseen. Laitan muutaman "kuvapläjäyksen" miltä näyttää. Tätä täytyy vielä mutustella, että jääkö se tähän???Tason roudasin olohuoneen puolelle sohvan taakse. Olen monesti sinne miettinyt jotain kapeaa tasoa, johon olisi kiva laittaa koristeita ja valokuvia.


Tasossa vois aina mielensä mukaan vaihdella tavaroita. Tähän nyt huvikseen kokeilin
jotain tavaroita. Sisustuskirjatki vois tuoda esille.


Taso voisi olla 10cm kapeampi. En usko että menee leikata...jos ei sitten jossain vaihessa
teetä sopivan kokoista. Sisustuslehdissä nähnyt kun ovat laittaneet Ikean pitkän Lack
hyllyn seinälle sohvan taakse, mutta minusta hassusti päistä jää silloin auki.Tässä tasossa kuitenki päät peittyvät sopivasti. Lack hylly menisi, jos päät lähtis seinästä seinään ja ei jäis näin ollen tyhmästi auki.Kokeilin kirjojen päälle Block lamppua ja se vois olla aina päällä, koska siinä on pehmeä valo.
Sohvahan siirty 30cm eteeenpäin seinästä eli tason syvyyden verran. Kattolamppua joutuis
pikkasen siirtään, mutta se ei ole ongelma koska siinä on kisko sitä varten...onneksi :) Ainoa mikä vähän "tökkii" on, kun sohva tulee tv-tason eteen hieman. Tv-tasoa pystyy liikuttaan sen 10cm vasemmalle reunaan. Testailin heti, että näkeekö sohvalta tv:n estettömästi kattoa ja pystyy onneksi. Muuten olis tullut sanomista :/.

Annan nyt vähän aikaa järjestyksen olla  ja mutustelen ajatusta. Mitä mieltä olet järjestyksestä?
Laita alas kommentti kenttään mielipiteesi :)

Päivi SEi kommentteja:

Lähetä kommentti