maanantai 18. toukokuuta 2015

Mistä päästä alottais?Viikonloppu takana ja eilen kyllä oli sen verran sippi, että tuli illalla sohvalla istultaan nukahdettua melkein tunnin. Tuli extemporeena käytyä vähän ulkona juhlimassa ja voimillehan se ottaa ko harvoin käy ja etenkin valvominen yö myöhään.Harjoituksen puutetta, niinhän ne sanovat :)

No, enpä ole mikään bilehile...enemmän tykkään olla kyllä kotona.
Koti on tärkein paikka ja sitä on myös kiva sisustaa. Viime viikolla tuli käytyä Ikeassa ja muutama tuote tarttui mukaan. Olen ihastunut erinlaisiin kaktuksiin ja pari tarttui mukaanki. Ostin makkariin yhdet kehykset lisää ja pari muutakin juttua mitkä pitäis saada viritettyä vierasmakkariin.
Täällä alkoi aurinko paistaan ja ajattelin muutaman ikkunan pessä, ainakin ruokailutilan ja olohuoneen ikkunat. Aamupäivästä kävin hakemassa Hobby Hallin paketin, olin tilannut verhot olohuoneeseen ja ruokailutilaan. Kotona avasin yhden verhon, takaisin pakettiin ja palautus postiin.Väri ei ollut sopiva, olivat enemmän harmaat ko puhtaan valkoiset. Olis ollut niin kiva saada laittaa uudet verhot puhtaisiin ikkunoihin.Eli verhojen etsintä jatkuu...no kesän voi mennä ilmanki.

Taidan vielä pyörähtää Ikean kautta, ko sinne yx juttu tullu nyt vihdoin...jos sitten pääsis ikkunoitten kimppuun. Mie en tykkää kauheasti tuosta ikkunan pesusta, joten näköjään keksin kokoa ajan jotain muuta tekemistä :( No, eipä nuo ikkunat katoa mihinkään...taitaa ikkunanpesu vaihtua haravointiin...on sen verran kiva ilma ulkona.

On tätä hommaa vaikka mitä, ettei taaskaan tiä mistä päästä alottais???

Hyvää alkavaa viikkoa sinne ja kiva ko kävit lukasemassa :)

                            Päivi S


2 kommenttia:

 1. Voi että, haluttaispa käyäkki Ikeassa, sinne on tullu varmaan vaikka mitä uutta näin keväällä?
  Sanopa muuta, kyllä hommia piisaa, niin sisälä ko ulkonaki, huh, huh!
  Mullaki vielä tosi monta ikkunaa pesemättä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, Ikeassa tuli käytyä ja nyt sain sen minkä lähin hakkeenki. Viimeksi olheet aina loppu. Verhot löysin samalla reissulla olkkariin ja ruokailutilaan. Sain olohuoneen ikkunat pestyä ja huomenna jatkuu, jos ei vettä tule...säätiedotus vähän lupaili :( Hommia kyllä piisaa, mutta on tämä kivaaki. Vielä on mulla kans monta ikkunaa pesemättä. Åiti ollut monena vuonna kaverinna pesemässä, mutta nyt en edes kehtaa kaveriksi pyytää ko ite on kotona tässä ns."joutilaana".

   Poista