tiistai 19. toukokuuta 2015

Pöytä ja lamppu testauksia

Mie vielä täällä aamutakki päällä. Ihana aamulla nukkua pitkään nuorimmaisen kanssa, koska heillä kielikoulussa alkaa vasta huomenna koulu. Ollaan neidin kanssa nautittu pitkistä aamuista.

Yöllä on tullut vettä ja ilma näyttää nyt niin synkältä, joten haravointi ja ikkunanpesut saa siirtyä. Eilen kyllä pesin olohuoneen ikkunat ja haravoinki vähäsen ulkona, lähinnä kävin kukkapenkkejä läpi. Ikeassa tuli eilen käytyä ja nyt sitten löysin sieltä olkkariin ja ruokailutilaan uudet verhot.Edelliset olleet sen 15-vuotta ikkunassa. Onko teillä ollut näin monta vuotta samat verhot ikkunoissa? Kiva saada pestyihin ikkunoihin uudet verhot :)

Tänään testailin vierasmakkariin eri yöpöytä vaihtoehtoja, koska nykyinen beta jakkara lähtee kohta kelien lämpiessä ulos istuimeksi.
Nämä pienet jakkarat ja pöydät ovat käteviä ja näppäriä moneen tilaan. Tässä muutama vaihtoehto...

Tällä hetkellä on tosiaan ulos tarkoitettu betajakkara yöpöytänä ja kesäksi lähtee ulos ja talvellla varmaan laitan takaisin, koska tykkään tosi paljon tästä ilmeestä.

Kuva 1.


Kuva 2.

Kokeilin olohuoneen puolelta Hayn pöytää ja on sopivan siro...ehkä lamppukin vois olla sirompi?
Kuva 3.


Aikaisemminhan mulla oli Kartellin combomobili yöpöytänä ennen ko betajakkara tuli tilalle.


Ikeasta ostin mustan hyllynkannattimen, saatan kyllä vielä käydä kattomassa jos olis tullut puunvärisenä..olivat loppuneet :( Kannatin ei maksanut ko 2€, joten ei suurta vaaraa jos vaihtoon menee. Work lamppuun pitäis saada hehku ja tuntuu ettei mistään täältä löydy. Mulla näitä kaksi ja kummastakin menneet lamput rikki :( Artekin jakkarakin vois kivasti toimia yöpöytänä. Puun sävy antaa kivaa pehmeyttä.


Kuva 4.

Pikku apulaisen kädet otettiin käyttöön :) Lamppu vois olla vähän alempana.

Kuva 5.


Keittiön jakkarakin vois toimia ja idean sainki täältä...ko netistä hain kuvia makuuhuoneista. Melkein samanlainen lamppu löytyyki ns. ikkunalamppuna.


Tässä on laitettu lamppu roikkuun Muuto sarjan puiseen ripustuslenkkiin.Tämäki vois olla yx kiva vaihtoehto. Ihanan rauhallinen tunnelma kuvassa :)Pitääpä kurkata netistä noita ripustuslenkkejä, minusta ne ei olleet päätä huimaavia hintoja. Ihanan yksinkertainen ja siro.

Tässä onkin sitten pähkäiltävää. Onneksi kauheita hankintoja ei tartte tehä ja saa nopsaa uutta ilmettä ja vaihtelua huoneeseen.
Jakkarat ja pikku pöydät ovat siitä kivoja, ko käyvät oikeastaan mihin tilaan tahansa :)


Mikä sinusta olis paras näistä viidestä vaihtoehdoista???
Tytön vaihtoehto oli tuo alimmainen kuva, missä keittiönjakkara ja muutosarjan ripustuslenkki. ite tykkään kans tuosta ja nykyisestä versiosta eli eka kuvasta.Nytkö kattoo kuvia tarkemmin, niin on tuo musta Ikean kannatin liian musta...puinen ois kivempi :)


Hox!!! Kävin lisäämässä yhden lampun myyntiin, käyhän kurkkaan postaukseni myyntiin tuotteita.

    Hyvää tiistaita sinne ja kiva ko kävit lukemassa!!!


                         Päivi S

2 kommenttia:

  1. Joo tuo alin ratkaisu näytti parhaalta minun silmääni. Vaalea puu on vaan, niin upea.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo vaalea puu on kiva :) on rauhallinen ja hillitty. Silmää kans miellyttää alin kuva.

      Poista