tiistai 2. kesäkuuta 2015

Juhla tamineet

Lauantai vaati kunnon turnaus kestävyyttä, nimittäin tuli kierrettyä neljät lakkiaiset ja yhdet valmistujaisjuhlat.Joskus on, ettei kesällä ole yhtään juhlia ja nyt sattuikin sellainen kesä, että juhlia piisaa koko kesälle ihan kivasti :)

Nyt ko olen vaateostolakossa, niin on pitänyt vähän miettiä mitä laittaa päälle eri juhliin eli vanhoilla vaatteilla piti mennä.Olen ostanut jo monta monta vuotta sitten tämän vihreän mekon, joten sitä piti vähän tuunata tämän ajan henkeen...nimittäin helma oli minusta liian pitkä. Vein minun luotto ompelijalle puvun ommeltavaksi ja minusta siitä nyt tuli niin ko uusi.Helmaa lyhennettiin edestä reilusti ja takaa pyöristettiin helmaa hieman. Mekossa tykkään väristä ja kauluksesta. Kaulus on jo koru, ettei koruja tartte ripustaa kaulaan roikkumaan.Ennen mekon helma ulottui alle polven ja minusta se oli liian pitkä.Kengiksi valitsin vanhat sandaalit. Seuraaviin juhliin on kyllä pakko ostaa uudet kengät, vähän juhlavammat. Sukkahousuja ei voinut laittaa, koska oli ns. varvas sandaali malli ja kaapista löytyi pelkästään näitä malleja :(Jalkoihin oli pakko laittaa vähän väriä purkista. Tämä Lumenen heleyttävä vartaloemulsio on siitä hyvä, että antaa pienen rusketuksen ja pientä kultasta hilettä iholle eli tuo vähän juhlan tuntua myös iholle. Purkki onkin ollut jo monta vuotta käytössä eli on tosi riittoisaa. Nyt muistin kynnetkin lakata, joten vanhimman tytön laatikolla piti käydä...että löysin puvun väristä lakkaa. Vihretä lakkaa alle ja vähän kultaa päälle.


Vanhoilla koruilla menin myös juhliin. Puvun värisen sormuksen olen ostanut joskus ulkomaan reissulta.

Nyt on muutamat juhlat käyty läpi ja saa nähdä mitä sitä keksii seuraaviin juhliin taas päälle pantavaksi, nimittäin jo perjantaina olisi yhdet valmistujaisjuhlat tiedossa. Muutaman kerran miettinyt, että mitä sitä tulikaan luvattua...vaateostolakko ja nyt ko vielä juhlia joka kuukausi useampi. Naisilla muutenkin hankalaa tämä vaatteitten kanssa ko on meno jonnekkin...mielikuvitusta kehiin...ei kait se muuta auta.

Vitsi lämpenis jo nuot ilmat...pääsis ulos touhuileen, siellä onki sitten ihan sama missä vaatteissa touhuaa :)

Hyvää tiistaita sinne ja toivottavasti siellä aurinko paistaa!!!


                                  Päivi S


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti