maanantai 13. heinäkuuta 2015

Kirpputorilöytöjä ja ärripurria...

Huomenta vaan...olis aamulla haluttanut nukkua pitkään, mutta kaupungin työntekijät olivat aikaisin aamulla heti koneittensa kanssa metelöimässä...ärripurria. Meille takapihan tontti rajoittuu kaupungin puistoalueseen ja nyt kaupunki on päättänyt laittaa leikkipuiston uuteen uskoon, hyvä niin :)
Aluksi kyllä muutama vuosi sitten olivat lopettamassa koko puiston ja purkivat melkein kaikki leikkijutut pois. Hyvä vaan, että tulee kunnon leikkipuisto. Näin alue pysyy siistinä ja toivottavasti huolettuna. Nyt ollut vähän niin ja näin, välillä isäntä käynyt ruohonleikkurilla leikkaamassa nurmen ettei ihan villiksi kaikki kasva... Koska nyt siinä ei ole mitään raja-aitaa. Kuuleman nyt istuttavat rajalle jotain pensasta.

Eilen kävin kellarin varastosta ettimässä tytölle lahjanarua ja samalla kiinnitin huomion yhteen kirpparilta löytämääni kassiin. Heti piti napata se mukaan ja heti tiesin mihin laitan kassin koristamaan. Tälle kesälle kassille ei ole vielä ollut edes käyttöä, niin ko muillekkaan kesäjutuille sään takia :(.Makuuhuoneessa tulee silloin tällöin vaihdettua ilmettä pienillä jutuilla. Erinlaisilla korteilla, kuvilla seinissä ja yö pöydällä eri asetelmilla.Löysin nimittäin tämän kirpparilta ostetun kassin ja laitoin sen itsetekemiin puuhelmien kaveriksi.

Yksi ärripurri lisää on nimittäin tämä minun puhelin. Jostain syystä kuvat ovat menneet ihmeen väriseksi ja sumeiksi? Ylin kuva on otettu jo aikaa ja siinä kuvan laatu parempi.

Eilen otin järkkärin käyttöön ja akku loppu.Akku on nyt ladattu ja aloin ottamaan kuvia, niin ei ollutkaan muistikorttia...yx ärripurri lisää. Tämän sitä saa ko on yhteinen kamera neidin kanssa.

Eli kuvat otettu minun kännykkä kameralla eli kuvat ei mitään parhaita.Hm-tilattu maljakon toin välistä makkariin olohuoneesta ja nyt ihanasti kukkii koivuangervot, joten oksa sopii kivasti maljakkoon.


Tuoahan tuollainen sumuinen kuva tietynlaista tunnelmaa :)kuvaan.

Nyt haluaisin teidän mielipidettä tai vinkkejä. Tykkään ottaa kuvia extemporeena, joten kännykkä jossa olis hyvä kamera olis hyvä vaihtoehto meikäläiselle. Olisko antaa vinkkejä hyvästä kännykästä, jossa hyvä kamera. Tytöillä on I phone 4 ja 6...niitä en ole vielä ehtinyt testata, että minkälainen kamera niissä on. Haluaisin kuitenkin, että kuvia voi muokata jonkinverran ja laatu olisi kuvissa hyvä. Eli laitappa vaikka s-postiini vinkkejä :) Järkkäriä en jaksa olla joka paikkaan raahaamassa, joten pieni ja näppärä kännykä olis kiva :)


Vielä yksi kirpparilöytö, mikä on tälle kesälle ollut tarpeellinen. Oikeastaan löysin kummallekin tytölle samanlaiset takit fb-kirpparisivun kautta.


Eli keltaiset Rukka merkkiset sadetakit. Takit maksoivat yhteensä 15 euroa ja tykkään ihanan pirtsakan keltisesta  väristä. Äitikin voi lainata tarpeen tullen takkia :)Takit olivat todella hyvässä kunnossa eli hyvä ostos.

Joko te olette käyneet pihakirppiksillä ja tehneet kivoja löytöjä? Ite en ole ehtinyt käymään tälle kesälle ja omakin pihakirppis taitaa tälle kesälle jäädä pitämättä :(.

Nyt suunnistaan hionta ja maalaus hommiin. Remonttireiska on nyt viimeisiä laattoja laittamassa lattiaan :)ja kiva ko alkaa pikku hiljaa tulemaan valmista. Kalusteet wc-tilaan on tulleet ja vielä pitää kuistin komerot käydä ostamassa. Odotan jo, että pääsis sisustamaan ja sais tämän kaoksen pois alta.

Hyvää alkavaa viikkoa sinne kaikille ja laitahan viestiä, jos kokemuksia hyvästä kännykästä...missä oli se hyvä kamerakin :)


Päivi S

4 kommenttia:

 1. Näyttää kivalta. Itse toki suosittelen järkkäriä jo kuvien laadun vuoksi, mutta olen huomannut, että moni pärjää ihan kännykällä. Mulla on iPhone 6 ja siinä on kyllä ihan hyvä kamera. Pimeämmällä valovoimaisuus ei riitä, vaan kuvista tulee rakeisia. Olen kuullut suosituksia Sony Experia puhelimesta (jos se noin edes kirjoitetaan). Siinä pitäis olla markkinoiden paras kännykkäkamera!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura vinkistä :) Järkkärillä saa kyllä hyviä kuvia, mutta en jaksa olla aina sitä raahaamassa joka paikkaan :( Varmaan jatkossa otan silläkin paljon kuvia, mutta hyvä kännykkä kamera olis näppärä ko tykään ottaa eri tilanteista kuvia. Pitååpä miettiä tota Sony kameraa ja käydä noissa liikkeissäkin kyselemässä ja toki hintakin vaikuttaa pitkälti valintaani :) Hyvää viikkoa sinne!

   Poista
 2. Enpä tiä kännykkäkameroista mitään, itsekin kuvailen järkkärillä.
  Kiva tuo laukku ja sadetakit, mukavan pirtsakat!
  Kivaa, kun remppa etenee, pian nähdään kuvia valmiista!;)
  Mukavaa viikkoa Päivi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää testailla noita neitejen puhelimia ja käydä kaupoissa ajan kans kyselemässä mikä olis hyvä :) Joo kirppislöydöt on aina kivoja ja varsinki ko löytää edullisesti :) NYt on laatoitus hommat tehty. Huomenna pitäis hiota ja pohjamaalata kuistin seinät. Ens viikolla jos osan seinistä tapetois. Joo kuvia laitan ko alkaa olla jo valmiinpaa :) Samoin sinne mukavaa viikkoa <3

   Poista