maanantai 13. heinäkuuta 2015

Tapettia vai maalia, siinäpä pähkäilyä :)

Piip,piip...aamusta aikaisin herätty, kaupungin miehet tulivat laittaan leikkipuistoa.Kaivuu hommat näköjään menossa ja uusia kiipeilytelineitä on tulossa :) Pitää varmaan itekki käydä testaan ko valmis, ainakin suunnitelmat näytti hyvältä ko kaupungin täti kävi näyttään piirustusta.Onkohan ikärajaa? Pelkkä lastenkeinukin ottaa jo vatsanpohjasta.
Hyvä ko heräsin, saapas enemmän touhuttua, ettei mene ihan harakoille tämä päivä.

Remontti hommathan oli aamusta heti mielessä ja vähän olen ehtinyt pakkeloidakkin. Nyt aloin miettiin kuistin seiniä, että laitanko sittenki johonki seinään tapettia. Muistin, että mulla on yksi rulla kuviollista tapettia kaapissa ja voisin sen nyt käyttää johonki.


Olen ostanut tämän Cole&Son  Woods classikko tapetin jo aikaa ns. eteiseen yhdelle seinälle.Nyt miettinyt jos laittaisinki kuistiin yhdelle seinälle. Rullia ei ole ko yx ja se ei ihan riitä kuistin yhdelle seinälle, jää vajaaksi n. 35cm :( Mietin, jos keskittäisin tapetin eli raunoille jäis valkoiset suikaleet 17,5cm ja tapetti keskelle seinää.Toinen vaihtoehto olis, että ala-ja yläreuna jäis vajaaksi eli tavallaan tapetista tulis iso taulu seinään. No, tässäpä vähäksi aikaa pähkäilyä.

Kuistin seinä mitä ajattelin on ns. päätyseinä eli siitä on helppo nykässä tapetti pois ko kyllästyy. Joskus ajatellutkin, että siinä vois aina silloin tällöin leikitellä tapeteilla ja maaleilla eli toimia ns. testiseinänä :)

Hain muutaman kuvan netistä. Tapettihan on ollut jo kauan markkinoilla ja varmaan Cole & Sonin myydyimpiä tapetteja. Nyt markkinoille on tullut tapeteista eri värejä ja variaatioita. Ite tykkään tästä valko-mustasta ja ns. alkuperäisestä kuosista.

Tapettia näkee eri paikoissa ja tiloissa, tässä nyt vain muutama kuva mitkä netistä bongasin.

Kuistissa vois toimia yhdellä seinällä ja jos tuon sinne puu naulakonki.

Monta ideaa on kyllä päässä, että miten sen vois toteuttaa...saa nähdä mihin sitten päädyn. Laitan tuon mietintä myssyn päähän vähäksi aikaa, niin eiköhän se sieltä tule :)Pionit ei vielä olet kukassaan, mutta Torniolaaksonruusu kukkii komiasti ja koivuangervot, joten pari oksaa oli sisällekkin tuotava :) Onneksi, eivät tuoksu voimakkailta...muuten olis varmaan passitettu ulos.Kesän tuntua sisällekkin ko muuten pyörin sisällä villasukat jalassa :)


Hyvää tiistaita sinne ja kuulemisiin taas!

                 Päivi S

2 kommenttia:

  1. Tapetti on todella kaunis ja sopisi kuistille hyvinkin ja saahan sen maalattua jos ei ole hyvä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo iteä vaan on vähän alkanut kyllästyyn tapetti ko niin paljon nähnyt tätä ja muutaman rullan vuosien aikana myynytki :) No, mietintä myssy oli päässä ja idea on syntynyt ja naapurin rouvalle ideaa jo esittelinki ja sanoi, että hauska idea...pääsis vain vielä toteuttaan. Onneksi on pieni seinän ptätkä vaan, jonka voi sitten maalata tai tapetoida uudestaan sitten joskus :)

      Poista