lauantai 11. heinäkuuta 2015

Väiaika... Kahvia ja pullaa


Kiitos ensiksi kaikille jotka seuraavat instaani. Hokasin tossa, että 300 seuraajaa siellä puolen :) ja saman verran taitaa olla fb-puolellakin.Iso kiitos halauksin kera teille!!!

Väliaika tietoa remontista. Nyt on melkein kaikki lattiat laatoitettu ja olen enemmän ko tyytyväinen laattavalintaani eli nappivalinta :)Laatta on pakkasenkestävää kuivapuristelaattaa ja on läpivärjätty eli tarkoittaa sitä, että jos laatasta lähtee palanen niin on samanvärinen ko laatan pinta eli vahingot ei näy helposti. Laatan koko on 60cmx60cm eli halusin mahdollisimman isoa ja en niin perinteistä laatta kokoa kuin tavallisesti.Puhtaana pito oli yx kriteeri laatan valinnassa eli mahdollisimman vähän saumaa ja pienellä saumalla :)Muuten iso laatta isonti lattiatilaa.Pieneen wc-tilaan tuli myös samaa laattaa ja toimii :)

Uskon, etten ala ainakaan aluksi kaunista lattia peittään matoilla. Nyt remontin ajaksi peitin lattiat suojapaperilla, koska lattiat ovat vielä saumaamatta ja ei näin mene hiontapöly ja roskat sinne.Tänään otin vähän järeämmät vehkeet käyttöön eli kunnon raksaimurin. Lähtee hiontapöly veke ja ei riko pöly omaa normi imuria.Tänään siis hiottu ja lisää pakkeloitu. Nyt taitaa olla kahvin paikka ja taidanpas sulattaa mikrossa yhden pullanki. Suuntana taitaa olla ulos kahvin ja pullan kera, ko ihana luonnonilmiö aurinko alkaa näyttäytyä :)

Joko olette käyneet asuntomessuilla?

Ite en nyt päässyt, mutta Divaani lehteä selaillut. Kaksi ihanaa juttua jäi sieltä itelle mieleen ja yx säästökohde haaveessa...siitä sitten myöhemmin.Bongasitko sieltä mitään uutta ja mielenkiintoista?

Ihanaa viikonloppua sinulle!!!


Halein, Päivi S

2 kommenttia:

  1. Mukavaa, kun siellä remontti etenee, isoista laatoista haaveilen mieki joskus jonnekin:)
    Kiva kuva sinusta!
    Oottelen innolla kuvia sitten, kun kaikki on valmista, varmaan on tyylikästä!

    VastaaPoista
  2. Hitaasti, mutta varmasti remontti Sari etenee :) Odotan jo, että pääsis tavaroita laittaan paikoilleen ko kaikki on huja haja. Kalusteet on hommattu wc-tilaan ja kuistiin pitää viellä käydä komerot ostamassa. Tuo oli sellainen pöljäily kuva. Silmälasitkin oli niin hiontapölyssä ja tuntu jo suussakin. Huomenna jatketaan remontilla ja toivottavasti tämä olis piakkoin ohi. Säätiedotuskaan ei kauhean hyvvää ilmaa taaskaan luvannut :(...hyvä siis sisällä tehä remonttia.

    VastaaPoista