torstai 16. heinäkuuta 2015

Tuoli haaveilua...

Kun Deko lehden asuntomessunumero ilmestyi, niin olihan se pakko käydä kaupasta ostaan ko ei messuillekkaan päässyt.

Olen varmaan useamman kerran maininnut, että lamput on heikkouteni ja erinlaiset tuolit.
Uskoisin, että monen bloggarin intohimo :)

Deko lehdestä oikeastaan jäi kaksi asiaa erityisesti mieleen ja yksi on tämä kaunis December-nojatuoli ja toinen Sebastian Sandelinillan upeat taulut.


December tuolia saa kankaisena ja nahkaisena.


Meille ottaisin tämän ihanan konjakin värisellä nahalla. Tässä on jotain safari henkeä ja tuoli sopii minusta moneen paikkaan sirouden takia.Kohde 14 Kontio Harunire, löytyi nämä ihanat Jasper Morrisonin suunnitelmat December tuolit.

Messukohteista tämä olikin yx suosikkikohteistani.Vaikka kohteessa oli paljon käytetty puuta, mutta sisustettu ihanilla vaaleilla tekstiileillä ja design klassikoilla, ripaus tehosteena musta.

December tuolista

TUOTEKUVAUS
December-tuoli on Jasper Morrisonin ja Wataru Kumanon suunnittelema tuoli. Sen juju piilee tuolin koottavuudessa: tuote toimitetaan osissa ja kootaan itse. Tuoli on mukava istua ja sen ulkonäkö on yksinkertaistetun skandinaavinen käyden niin moderniin kuin perinteikkäämpäänkin sisustukseen.  
Nikari kutsui 12 muotoilijaa tai designstudiota tutustumaan muotoilufilosofiaansa ja vastaamaan siihen tuotteen muodossa. Hanke sai nimekseen Project 2012 Designs for Nature ja siinä syntyneet tuotteet nimettiin kuukausien mukaan. Nikari tekee yhteistyötä Suomen WWF:n kanssa ja lahjoittaa jokaisesta myydystä tuotteesta osan sademetsien ja metsien suojeluun maailmalla. 
Valmistaja
Nikari
Design
Jasper MorrisonWataru Kumano
Koko
Leveys 58,5 cm, korkeus 70 cm, istuinkorkeus 38 cm, syvyys 59,5 cm
Materiaali
Saarni, nahka
Väri
Vaaleanruskea
Teksti lainattu Finnishdesign sivulta


Mitä tykkäsit tuolista?

Nyt vaan euroja sukanvarteen joka kuukausi, niin eiköhän tuoli meille joskus kotiudu :)


            Päivi S


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti