lauantai 18. heinäkuuta 2015

Terassille vihdoin kalusteet

Täällä on nautittu ihanista aurinkoisista päivistä ja oltu mahdollisimman paljon ulkona. Pitäny ottaa kaikki ilo auringosta, jos ne onkin tämän kesän viimeiset aurinkoiset kelit.En suoranaisesti ole maannut auringossa, vaan nauttinut jäätelöstä ja muista herkuista ulkona ja touhunnut ulkona sitä sun tätä.

Vihdoin ja viimein saimme tuotua varastosta puutarhakalusteet ja uuden paviljongi katoksen kankaan viritettyä paikoilleen. Entinen kangas olikin jo aikansa elänyt ja tämä harmaa kangas edellisen valkoisen kankaan jälkeen näyttää hyvältä. Erottuu sopivasti valkoisesta talosta.Pelkäsin ekana harmaata väriä, ettei ala taittaan siniseen ulkona. Onneksi ei, eli hyvän harmaa on :)Kirpparipullot toin sisältä terassille ja omasta penkistä hain kaikki valkoiset kukat.Paitsi hortensia oksan.
Vanhan rottinkisen pöydän myin alku kesästä ja tämän Ikean pöydän ostin silloin tilalle ja on sopivan kevyt tilaan lasikansien ansiosta.Ikean muovi tuolit toimivat ns. lisäistuimina
Valkoiset Toy tuolit (vas.kuva ylhäällä) sain vihdoin ja viimein laitettua ulos terassille ison ruokapöydän ympärille. Aluksi meinasin myydän vanhan ruokailuryhmän, mutta en sitten raskinutkaan ko pöytä on tosi tukeva ja jatkettava. Kannen vois sitten joskus vaihtaa esim.betoni kanteen tai johonki muuhuun materiaaliin.Vanhat tuolit voi toimia lisä istuimina ja aurinkotuoleina, ko saa mm:ssa makuuasentoon.

Ison varjon pitäis vielä ostaa ruokapöydän päälle, nimittäin silloin ko paistaa niin on tosi lämmin istua.Aurinko paistaakin pitkin päivää takapihalle, joten iso varjo olisi paikallaan. Pitää varmaan ostaa loppu kesästä ale myynnistä, koska tälle kesälle ei pahemmin varjoa ole tarttenut.Suihkun jälkeen olikin kiva mennä terassille. Kaksi naapuria tahoin maisteleen Tallinnan tuomisia ja skoolattiin kesälle, että jos se kesä nyt alkoi.

Kippiksen vois heittää myös tässä ja toivottaa veljen hepalle Jokivarren kunkulle hurjan paljon onnea SE-ajasta raveissa tänään. Uskomaton heppa,alkulaukasta vielä voittoon ja SE-aika.Itkunhan siinä piti tirauttaa ja taisi velipoikakin televisiossa tirauttaa muutaman kyyneleen...olhaan tällaisia herkkiksiä :)

Pidetään peukkuja, että tulee Kuninkuusraveissa voitto!!!

Tänään ollut siis tunteikas ja hieno päivä.

                 Päivi S


2 kommenttia:

 1. Ompa teillä iso terassi, kivaa, kun sinne mahtuu pöytäryhmä, auringonotto tuolit ja sohvaryhmä, ittekki tykkäisin semmosesta, mutta meillä on sen verran pieni, ettei sovi.
  Mukavaa, kun on ollu nyt vähän lämpimämpää:)
  Mahti juttu, kun veljesi heppa on nuin hyvin menestynyt!
  Iloa sunnuntaihisi Päivi<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari. Välillä kyllä tuntuu, että vois olla terassi isompikin :) ko on paljon porukkaa. Aikaisemmin pöytäryhmä oli paviljongin alla, mutta nyt toissa kesänä siirrettin pihalle kivetyksien päälle ko ostettiin polyrottinki kalusteet. Ei jaksa aina olla tyynyjä roudaamassa sohvakalusteista katoksen alle, jos vettä sattaa. Toivottavasti kesäilmoja olis nyt muutama, että ehtis nauttia :) Joo, uskomaton hevonen ja pitää piettää peukkuja, että kaikki menee hyvin ja pysyy terveenä. Kuninkuusraveihin lähetään kannustamaan ja olishan se mahtavaa, jos voittais kuninkuuden :) Samoin sinne hyvää sunnuntaita !

   Poista