tiistai 7. heinäkuuta 2015

Tunteikas viikonloppu

En muista, että olisi ollut näin kylmää kesää meillä. Nytkin istun villasukat jalassa ja pitkähihasta päällä. Terassin ei olla vielä laitettu mitään kalusteita ja grilliäkään ei olla edes korkattu.Jos jotain postiivista hakee, niin hyvä tehä huonolla ilmalla remppaa ja kauheasti ei voi edes siivota ko joka paikka on huja haja.

Onneksi viikonloppuna,lauantaina oli piristystä tähän kesään eli nimittäin oltiin veljen pojan häissä. Vihkiminen ja muu tilaisuus oli Ruotsin puolella, mistä sulhasen morsian on kotoisin. Vihkiminen kirkossa oli kahdella kielellä.Pappi oli huumorimiehiä, ilmoitti vieraille että muistakaa laittaa kännykkään äänet päälle :)ko poistutte kirkosta.


Kirkosta hääpari pääsi hevoskyydissä hääpaikalle saippuakuplien saattelemana.

Kuvat on otettu hääparin luvalla blogiini ja keräsin tähän sellaisia kuvia, jos joku on suunnittelemassa häitä.Näistä voi saada omiin häihin kivoja ideoita.Sulhasen ja morsiamen pöytäkoristeena hauskat MR ja MRS liput.Morsiamen kaunis kimppu...ruusuja, hortensia ja krysanteeni?
Jokaisessa pöydässä oli valko/ turkoosi pöytäliinat ja muutenkin turkoosi ja valkoista oli käytetty koristeissa. Koristeena pöydällä tuikkuja, suklaasydämiä ja lasihelmiä.


Jokaisessa pöydässä oli hääohjelma ja ruokalista seisovissa standeissa. Olin vissiin niin nälissään ko ruokalistaa en kuvannut.
Ohjelma oli rentoa ja kivaa.Menikin yö myöhään juhlinta :)Pidin pieneen puheen ja tulihan sitä herkisteltyäkin, niin ko häissä on tapanani.Ruokana oli mm:ssa kermaperunoita,lohta ja lihaa eri muodoissa ja erinlaisia salaatteja. Tuoretta rieskaa ja patongia ym...
Vatsan sai kyllä täyteen :) ja illalla oli vielä ns. yöpalaa ja kylläpä sekin maistui taas pienen tanssahtelun jälkeen.
Pöytä paikat oli nimetty pienein kortein.
Punaviiniä ym. muuta tarjottiin pöytiin ja loppu illasta sai ite hakea soutuveneestä jäitten seasta kylmiä juomia, jos tanssin lomassa esim. iski kova jano. Hauska idea.Kahvin kanssa oli kakkukahvit, joka oli ihanan yksinkertainen ja kaunis.Maistuikin vielä hyvältä.


Lisäksi oli herkkupöytä, josta sai käydä pussin täyttämässä herkuilla.Mehän neitin kanssa suunnistettiin ekojen joukossa tähän...sen verran makean persoja olhaan :)
Kiva idea :)Aulassa sai käydä otauttamassa itsestään hassuttelu kuvan.Rekvisiitat oli pöydällä ja me valittiin neidin kans siitä ittellemme sopivat :) Tässä tuliki käytyä muutaman kerran sukulaisten ja ystävien kanssa.Mie menin ns.vanhoilla vaatteilla (vaateostolakko päällä) ja neidillä oli uusi virkattu mekko päällä, jota voi muutenkin sitten pitää. Siskolta lainattu hiuskoriste ja rannekorut, jotka sopivat hyvin neidin asuun :)Uudet kengät oli pakko ostaa eli sen verran nyt poikkesin ostolakosta.Kaappi täynnä pelkkiä sandaaleja, joten tarttin juhlavammat kengät. Pelkäsin, että saa nähä pysynkö näillä pystyssä ko paketti tuli. Hyvin pysyin :) välillä kunnon meno biiseissä kengät siirtyi syrjään, ettei pilaa hyvää menoa :)Maailmakin näytti ihan eriltä 10cm pitempänä.Kiitos E ja J hienoista juhlista ja paljon paljon ihania onnellisia vuosia teille <3


                     Päivi S

2 kommenttia:

 1. Voi, ko hienot juhlat ja upea hääpari ja toinenki pari, eli te!!
  Upea kakku ja kiva idea laittaa veneeseen juomia;)
  Söpöläinen tyärki sielä ja niin sinun näkönen!
  Me emmä ole päässeet mies muistiin hääjuhliin, ois kyllä kivaa päästä, mutta ko kaikki serkutki mennee salaa naimisiin?;)
  Toivotaan vähemmän sateisia päiviä ja aurinkoa näkyviin;)

  VastaaPoista
 2. Kiitti Sari :) Häät ovat kyllä kivoja juhlia ja alkaa olla minun ikäiset jo kaikki menheet naimissiin tai sitten eronheet. Pitää odottaa tätä nuorempaa sukupolvea, varmaan 10 vuoden sisällä saattaapi olla jo monet häät tiedossa :)
  Toivotaan parempia kelejä, eihän tämä voi olla enää totta :(

  VastaaPoista