torstai 20. elokuuta 2015

Ale löytö


Viime viikolla sain myytyä vanhat puutarhatuolini kirpparisivun kautta. Laitoin ekana kaksi myyntiin, mutta kun ne tultiin hakemaan niin myinki kaksi lisää eli yhteensä neljä tuolia.Näitä Brafabin korkeselkäisiä tuoleja minulle on ollut yhteensä kuusi kappaletta, joista viime viikolla myin neljä ja jätin meille nämä kaksi...näissä kiva paistatella päivää.Alu kesästähän ostin vanhojen tuolien tilalle nämä valkoiset Toy tuolit, joita minulla olikin kaksin kappalein ennestään. Kaksi oli aikaisemmin keittiön ikkunan alla Iskun Laiturisarjan pöydän kaverina, mutta nyt pöytä jäi ilman tuoleja ja nämä kaksi vanhaa Brafab tuolia ei sopinut ollenkaan Laiturin pöydän kanssa.
Lehdessä isku mainosti Laiturin pöydän tuoleja edullisesti ja eilen kipasin kaksi heti hakemaan. Ovh. hinta tuoleilla oli jotain 139€/kappale ja nyt maksoin niistä 49€/kpl :) Eli kannatti odottaa loppukesän hyviä tarjouksia.

Myin neljä vanhaa tuolia ja sain kaksi uutta tilalle :)...Kierrättäminen kannatta.Ikeastikin katoin saman tyylisiä tuoleja, mutta olisi tullut kalliimmaksi sieltä ostaa.

Iskusta olisi löytynyt kiva ruokapöytäkin ulos, mutta vielä jäi hintaa pöydälle...joten uusi pöytä saa odottaa vielä.

Joko te olette tehneet hyviä ale löytöjä?

Nyt suuntana Ikeaan brunssille ja kierteleen/hypisteleen.

Seuranaan ystävä ja vauvamasu :)

               Päivi S

4 kommenttia:

 1. Tunnustan...en ole käynyt yhdessäkään alennusmyynnissä tänä kesänä..:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Hyvä sie. Mulla on tullut kotia hankittua huonekaluja ale hintaan. Vaatteita en ole ostanut yhtään, vaateosto lakon takia :)

   Poista
 2. Minäkään en ole käynyt tänä kesänä ollenkaan alennusmyynneissä :D

  VastaaPoista