perjantai 14. elokuuta 2015

Ikean ihana mallisto...SINNERLIG-mallisto
suunnittelija Ilse Crawford
SINNERLIG-mallistoon kuuluu yli 30 tuotetta, jotka voidaan jakaa työskentelyyn, syömiseen ja rentoutumiseen liittyviin tuotteisiin. Ne näyttävät hyviltä yhdessä, mutta sopivat mainiosti myös muunlaisiin sisustuksiin ja vanhojen tavaroidesi seuraksi. Suunnittelussa on kiinnitetty erityisen tarkkaa huomiota yksityiskohtiin ja siihen, että tuotteita on mukava koskettaa.

Sinnerlig mallistossa tykkään tosi paljon sen luonnollisuudesta ja ihanista väreistä. Korkkikin on kiva materiaali sopivassa suhteessa ja parasta on sen ekologinen ominaisuus.

Terassille ja kuistiin olen jotain ajatellut mallistosta hankkia ja netistä tuossa kattelinkin, että jotain olisi jo liikkeissä saatavilla.

Varmaan pitää lähtee hypisteleen :) Ikeaan.

Terassille:


Paviljonkiin, jossa mulla polyrottinkiryhmä, niin  olen miettinyt tätä Sinnerligin malliston valaisinta. Tässä on kiva kaunis muoto ja valo tulee kaunisti läpi.
Uusi kiva luonnonvärinen matto olisi myös kiva :) Toisi kivaa lämpöä muuten musta-harmaa-valkoiseen terassiin.

Kauniit mattapintaiset lautaset olisivat myös kivat kesäkattaukseen ja muutama hiekan värinen tyyny sohvalle.


Tietysti tyhmää ajatella  terassia ko kesäki jo ohi, mutta Ikean hinnat eivät ole päätä huimaavia ja minullehan monesti käy niin, että olen liian myöhään liikkeelä ja kaikki ovat menneet jo :(. Onhaan kesä ensi vuonnakin...toivottavasti säitten puolesta parempi.

Mitä tykkäsit Sinnerlig mallistosta?

Nyt vaan odottamaan, että uusi Ikean kuvasto tipahtaa postilaatikkoon.

                     Päivi S2 kommenttia:

  1. Muakin kiinnostais nähdä tuo mallisto livenä. Saa sit nähdä onko niitä enää jäljellä ku kauppaan asti pääsen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Perjantaina kävin Ikeassa nopsaa "juoksemassa", oli enää vain auki 15 min. Maton ja lampun löysin, mutta en ostanut vielä ko ei autoa. Lamppuja ei kyllä ollut ko 2 kpl ja varmaan loppu jo :(. Mattoja oli ihan reilusti. Pitää käydä illalla uudestaan auton kanssa. Mulla monesti käy nin, että olen liian myöhään liikkeellä ja kaikki mennyt :( Muita uusia juttuja en nähnyt ko pyrähdin liikkeessä.

      Poista