maanantai 17. elokuuta 2015

Projektia pukkaa...Viimeiset kesäkukat maljakkoon, vaikka nythän se kesä tuli meillekkin :) Luvattu koko viikoksi ihanaa auringon paistetta...jee :)

No, projektina ei ole kukkkien laittoa, vaan...


Tässä on pieni projektini eli näistä on tulossa meille yöpöydät. Ikean Malm sarjan pöydät menevät meille hyötykäyttöön...siitä myöhemmin.


Pöydän rungot olen teettänyt. Kokoa pöydillä on kanttiinsa 50x50cm ja runko on metallia, joka pitäis kestää isommatki kolhut. Nyt on mietinnässä pöydän kansi.Betonikansi, laatta, jokin levy? ...No, siinäpä  mulla pähkäilyä.Näissä pöydissä on se hyvä puoli eli saa nopsaa vaihdettua uutta ilmettä pelkällä kannella :) Entiset yöpöydät olivatkin kansien kohdalta kuluneet.Joten uskon, että näistä uusista pöydistä on iloa pitkään ko saa kannen vaihdettua.


Arkistosta hain vanhan kuvan eli ilme makuuhuoneessa on tästä hieman muuttunut.Nykyiset pöydät ovat Ikean Malm sarjaa,joten tilalle tulee pikkaisen kevyemmät myös ulkonäöltään.

Mikä sinun mielestäsi sopisi pöytien kansiksi? 


Hyvää tiistaita sinne ja kiva ko kävit lukasemassa.

Iso hymy täältä, Päivi S  :)

4 kommenttia:

 1. Kiva idea :) lasihan nuihin sopis myös, tulisi ihanan keveä ilme ja kivasti jäisi rungotkin näkösälle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suvi. Lasi olisi kyllä kiva myös :) Kiitos ideasta.

   Poista
 2. Mullekin tuli lasi ekana mieleen, on kyllä kivan näköset!
  Ihanat ilmat, nautitaan! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sari. Lasi olis kyllä kiva myös...pitää tässä miettiä mihin sitten lopulta päätyy. Ihanaa koko viikko luvattu aurinkoista säätä ja huomenna meinaan olla kyllä ulkona ja jos sen talviturkinki kävis heittään pois :)

   Poista