torstai 13. elokuuta 2015

Käsityötä viimeiseen asti

  • KUVAUS ( Teksti lainattu netistä)
    Pelkistetyn elegantin CH 24 Wishbone -tuolin on suunnitellut Hans J. Wegner vuonna 1949. Käsintehdyn, laadukkaan ja yksityiskohtaisen tuolin valmistamiseen kuuluu 120 metriä paperinaurua ja erilaisia valmistusvaiheita on yli 100. Materiaali on saippuoitua pyökkiä ja paperinarua.

    Carl Hansen & Son on vuonna 1908 perustettu tanskalainen yritys, jonka designfilosofia on valmistaa korkealaatuisia ja ajattomia huonekaluja. Huonekalut valmistetaan Tanskassa paikallisista puumateriaaleista korkealla ammattitaidolla.Tuoli kotiutui meille muutama viikko sitten ja onhan se hieno :)

Vaalean puunsävy tuo sopivasti kontrastia ja lämpöä ruokailutilaan.Tytöt kyllä meillä tuumas, että minkä mummo tuolin se on nyt ostanut...Höh :(


Tuolin tilasin alku kesästä Vepsäläiseltä ja sieltä sanottiin, ettei ole nyt muita tilauksia...joten tulisi rahti päälle. No, en ole jäniksen selässä tämän asian kanssa, joten odotellaan muita tilauksia ja säästetään rahti kuluissa.Vepsäläisellä oli silloin hyvä tarjous, joten sekin jo houkutteli tilamaan tuolin.


Yleensä odotankin hyvää tarjousta, ennen ko ostan.Säästää pitkän pennin.


Myyntiin tuolit

Laitoin toukokuun puolessa välissä Kaanin ruokailutilan tuolit myyntiin Tori.fi sivulle...vink vink... ja blogi puolelta löytyy postaus kirpputori, kuvat tuolista ja hinnat, jos jotain kiinnostaa tai tiedät jonkun haluavan ostaa uudet tuolit esim.ruokailutilaan...niin saa vinkata :)

Tarkoitus ostaa tilalle yhdet muut tuolit.

Nykyiset Kaanin tuolit, niissä ei ole mitään vikaa ja ovat tosi hyvät istua, mutta löysin yhdet kivat tuolit ja samalla voin sekoitella esim.valkoisten seiska tuolien kanssa niitä.
CH-24 Whisbone tuolia saa eri puu materiaalilla ja sävyllä. Hinnat vaihtelee sävyn ja materiaalin mukaan.
Valitettavasti markinnoilla on näistäkin kopioita :(, niin ko monesta design tuotteesta.


Säästöön


Kun laittaa kuussa aina muutaman euron syrjään, niin saa haaveilemansa jutun. Olen ollut vaateostolakossa nyt 9 kuukautta, joten enköhän ole yhden tuolin "ansainnut" :) :) :)Tuolissa kiehtoo kaunis muoto ja pienet yksityiskohdat.Tietysti myös luonnonmateriaalien käyttö ja käsityö.


Onko sinulla tuolihaaveita???


Tuolia ja lamppujahan ei ole koskaan liikaa, eihän :) ?

Täällä yx tuoleihin ja lamppuihin höyrähtänyt... tai milloin mihinki :)

Nyt iski kauhea irtokarkki himo, joten kauppaan...sekin yx höyrähdys :)

Kivaa torstaita sinne ja kohta onki jo viikonloppu :)...nopeasti meni tämäki viikko.

Palataanpas taas, heippa!!!


                    Päivi S
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti