keskiviikko 5. elokuuta 2015

Mahtava viikonloppu takana

Kerroinki viime postauksessani, että olen lähdössä Joensuuhun Kuninkuusraveihin kannustamaan veljeni hevosen  Jokivarren Kunkun juoksua ja kannatti lähteä...koska Ravikuninkuushan sieltä tuli hevoselle.

Lauantainahan ravit alkoi ja hevosella oli eka juosku  ja sunnuntaina kaksi, joista toinen oli pitkä matka. Kaikista juoksuista hevonen otti ykköspaikan ja tosiaan viimeinen sunnuntain ykkös juoksu varmisti hevoselle Ravikuninkuuden ja voitte vain kuvitella sitä tunnetta mitä meillä kaikilla oli silloin...nytkin nousee ihan pala kurkkuun.

Kuvat voivat kertoa fiiliksistä...Kotona tein banderollin valmiiksi ja se tulikin kyllä huomatuksi siellä ja tietysti kova kannustusjoukko takasi sen, ettemme jää huomatuksi. Lappilaisiltahan ääntä lähtee :)Pari yötä yövyimme luxsus hotellisamme jokinäkymällä :) ja tunnelma oli korkealla heti perjantaina.Asusteet oli tietysti vimpan päälle kannattajilla :)

Lauantaina ravikansaa mm:ssa viihdytti Areenalla Maija Vilkkumaa ja yö lintu.


Samoissa bileissä oli myös herttainen Joanna Kuvaja.Iso joukko ravikansaa kokontui seuraamaan sunnuntain ravilähtöjä.Tässä vaiheessa Jokivarren Kunkku oli juossut ravikuninkaaksi ja osa meistä pääsi voittaja esittelyyn ja kohottamaan shampanjalasit voiton kunniaksi. Tunne oli kaikille tunteikas ja itekki mietti, että voiko tämä olla edes totta.Hieno upea hetki. Ilmari ja melkein 10 000 voiton Jorma Kontio. Kontio ajanut hevosella nyt lähiaikoina Suomen ennnätyksen,Maailmanennätyksen
ja nyt vielä tuli Ravikuninkuus, joka onkin hänelle ensimmäinen pitkän uran aikana.


Onnelliset hevosen omistajat Arto ja Alpo.
Palkintopöytä on korea :)ja ilme kertoo paljon :)

Eilen käytiin vielä veljeni luona ja siellähän palkinnot koreili pöydällä hienosti ja loimi oli laitettu hirren päälle roikkumaan.

Kunkun varsa JOkivarren Kingi ja emä laitumellaKiva viikoloppu on taas edessä, nimittäin juhlitaan Jokivarren Kunkun ravikuninkuutta ja veljen 50-vuotis juhlia eli huippu viikonloppu edessä.

Sisustusrintamalla ei ole nyt paljon tapahtunut, jos ensi viikolla keskittyis paremmin remonttiin ja kodin siivoukseen.
Muutama uusi juttu on tullut ostettua ja tehetettyä, joten niistä laitan tässä postausta tulemaan.

Hyvää keskiviikkoa sinne!!!

                 Halein, Päivi S


2 kommenttia:

 1. Mahtava juttu oli kyllä, kun voitto tuli tänne Lappiin!!!
  En ole ennen kattonutkaan raveja, niinkuin sunnuntaina sitä pidempää matkaa...
  Onnea sullekin Päivi<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari :) vaikka mie olen vain hengessä mukana ja tietysti onnellinen velipojan puolesta, että kerrankin onnisti hevosella, koska hevosista ei aina tiedä ja harvat menestyy. Toivotaan, että hevonen pysyy terveenä ja saa hyviä juoksuja alle ko nuori kuitenkin vielä on :) Huippu homma, että tuli tänne Lappiin kuninkuus ja mahtavaa, että Jorma Kontio sai ensimmäisen Ravikuninkuuden urallaan. Moni tuttu olikin kattonut televisiosta ravit eka kertaa elämässään :) Lauantaina onki isot juhlat ja teemana urheilu :)

   Poista