lauantai 12. syyskuuta 2015

8 euron löytö


Nyt ko on pikku hiljaa varastoja/ kaappeja käynyt läpi ja laittanut kirpparille, tori.fi ja blogini puolelle myyntiin tavaraa, niin samalla katellut jos jotain sopivaa löytyis kotia. Lähinnä sellaista, mikä on ollut mielessäkin ostaa.

Terassille eli paviljongin alle jo kesällä suunnittelin, että olisi kiva saada jokin varjostin. Toisi kivaa kodikuutta tilaan.


Ikeasta kävin jo tätä varjostinta hypistelemässä, mutta en vielä kuitenkaan raskinut sitä ostaa...jos sen vielä joskus joku myy kirppari sivuilla edullisesti :) tai on eksynyt Ikean löytö osastolle... toivossa hyvä elää. Saa vinkata mulle :)Halusin tilaan vähän lämmintä sävyä ja ajattelin, että varjostimella ja sisalmatolla saisin tähän sopivaa lämpöä. Mattoa ajattelin katella nyt talvella sillä silmällä, että löytäisin sen jostain ale myynnistä.Kirppari sivulta löysin tämän Ikean varjostimen 8 eurolla ja nyt jo pikku varjostin antaa sopivaa lämpöä tilaan :) Osa tyynyistä, kynttilöistä ja koristepulloista olen vienyt jo sisälle. Varmaan kohta pitää viedä kalusteet talvitiloihin :( Olishan se kiva vielä viettää terassin lopettajaiset. Nyt ko on hienot kelitki.


Vihdoin ja viimein saatiin putkimies kiinni eli ensi viikolla saadaan lattialämmitys päälle :) ja pääsee remonttireiska asentamaan viimeiset listat. Yes!!!Kivaa lauantaita sinne <3

                                       Päivi S4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Irmastiina :) Kiitos, olis vain lämmin ja vois nauttia pidempää. Pitäsi olla lasitettu terassi, niin vois pitkälle syksyyn istuskella :)

   Poista
 2. Ihana varjostin, soppii paremin ko hyvin tuonne.
  Teilä on kyllä niin tyylikäs terassi ja ihanat kalusteet, nyt on kyllä ollu upeat ilmat, pitäis vain keritä nauttimaan...
  Sulla on hortensiaki vielä nuin hyvänä!!
  Mukavaa lauantai iltaa sinne<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari :) Ilmat ovat olheet kylä nyt ihanat. Pittää lähteä taas vaihteeksi juhliin, jos illalla kävis haukkaan raitista ilmaa. Eilen oli juhlat ja menikin puolelle päiville nukkuminen. Hortensian ostan kyllä ensi kesänäkin, ollut kyllä hyvä ostos ko voi sisälle tuoda oksan aina silloin tällöin piristykseksi. Nyt toinen hortensia oli vaihtanut taas väriä ja on kivan oranssin punainen, ruskan väreissä. Toin taas yhden oksan sisälle :) Hyvää sunnuntiat sinne, mie alan tekemään juhlista päivitystä. Kuulemisiin taas!!!

   Poista